AdvokatWatch

Professor kritiserer SSI-undersøgelse for at være "i det dyreste Gucci-segment"

Kammeradvokatens undersøgelse til 10 mio. kr. af Statens Serum Institut viser, at staten bruger Kammeradvokaten for meget, mener juraprofessor Michael Gøtze. Ordningen skal splittes op, mener også Venstres retsordfører.

Foto: Nikolai Linares

Kammeradvokaten har for nylig ufrivilligt leveret endnu et argument for at nedlægge ordningen med et særligt privilegeret firma, som skal være statens advokat.

En undersøgelse på 10 mio. kr. af "visse forhold" på Statens Serum Institut viser, at staten bør tage hele ordningen op til revision. Det mener i hvert fald Michael Gøtze, der er juraprofessor på Københavns Universitet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier