AdvokatWatch

Finansiel Stabilitet overvejer konsekvenser efter nederlag

Finansiel Stabilitets chancer for succes i retten er ikke blevet større efter ny afgørelse i Højesteret, vurderer advokat med kendskab til banksagerne. Dommen overrasker adm. direktør i Finansiel Stabilitet, som tager kommende sager op til overvejelse.

Henrik Bjerre-Nielsen, adm. direktør i Finansiel Stabilitet, overvejer, hvilken retning han skal gå efter nederlag i Højesteret mandag. | Foto: Jens Henrik Daugaard/ERH

Ledelsen i den danske del af Eik Bank, der krakkede tilbage i 2010, blev mandag pure frifundet for at skulle betale erstatning til det statslige selskab for krakkede banker, Finansiel Stabilitet.

Oprindeligt havde Finansiel Stabilitet anlagt et erstatningskrav på 250 mio. kr. mod den tidligere ledelse, men kun to direktører og to bestyrelsesmedlemmer blev i første omgang dømt til at betale erstatning.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier