AdvokatWatch

Advokatfirma bliver beskyldt for dobbeltrolle i plejehjemssag

Politikere i Aarhus mener, at advokatfirmaet Horten har en dobbeltrolle i en sag, hvor kommunen og TV 2 slås om et fogedforbud mod kritisk dokumentar om plejehjemssvigt.

Horten er advokat for Aarhus Kommune. | Foto: PR

Advokatfirmaet Horten har en dobbeltrolle i en sag om svigt på Plejehjemmet Kongsgården, mener flere aarhusianske politikere, skriver Aarhus Stiftstidende.

Sagen drejer sig om et fogedforbud mod en kritisk TV 2-dokumentar om forholdene på plejehjemmet, som Aarhus Kommune er kommet med. Flere partier i byrådet har bedt om at få ophævet forbuddet, men Horten har over for kommunen vurderet, at det ikke er lovligt for kommunen selv at ophæve forbuddet.

Horten repræsenterer dog også Aarhus Kommune i landsretten, hvor firmaets advokater kæmper mod TV 2 for, at fogedforbuddet opretholdes. Derfor mener flere politikere, at kommunen bør få juridisk rådgivning om ophævelsen af fogedforbuddet hos et andet advokatfirma.

Kammeradvokaten vinder millionaftale med Frederiksberg foran to konkurrenter

Kommune laver rammeaftaler med tre advokatfirmaer efter kursskifte

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Højesteret satte et eftertrykkeligt punktum på retsopgøret efter finanskrisen med stor millionbøde. Derudover bød ugen på historier om blandt andet ny patentdomstol, kritiseret advokatundersøgelse i Helsingør og højesteretsdom om salærkrav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier