AdvokatWatch

Store advokatfirmaer involveret i langvarig tvist om kontingent til Dansk Energi

Brancheforeningen Dansk Energi har hyret et par af landets største advokatfirmaer, men taber alligevel langvarig tvist med Energistyrelsen, efter Kammeradvokaten har undersøgt sagen.

Foto: Thomas Borberg

En langvarig juridisk uenighed mellem brancheforeningen Dansk Energi og Energistyrelsen om, hvorvidt foreningen har opkrævet for meget i kontingent som sekretariat for landets elnet- og monopolselskaber under den udskældte, statslige energispareordning, har fundet sin afslutning.

I en endelig afgørelse om Dansk Energis kontingentforbrug fastholder Energistyrelsen, at Dansk Energi gennem en årrække har opkrævet knap 9,1 mio. kr. mere, end brancheforeningen har haft af omkostninger til den statslige energispareordning. Elnetselskabernes betaling til deres brancheforening indregnes over tarifferne og dermed regningen til elkunderne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier