AdvokatWatch

Advokater indkasserer 24 millioner på legetøjskonkurs

Den omfattende opgave med at rydde op i konkursboet efter legetøjskoncernen Top-Toy, der blandt andet stod bag Fætter BR, har indtil videre sikret kuratorerne en indtægt på knap 24 mio. kr.

Kunderne stod i december 2018 i kø foran Fætter BR-butikker for at bytte gaver og bruge deres gavekort. | Foto: ANTHON UNGER/Ritzau Scanpix

Kuratorerne har indtil videre brugt 12.000 timer på at rydde op efter legetøjskoncernen Top-Toy, der gik konkurs i slutningen af 2018, skriver Børsen på baggrund af en redegørelse til kreditorerne, som avisen er i besiddelse af.

Det er John Sommer Schmidt, partner i Gorrissen Federspiel, og Søren Aamann Jensen, partner i Kromann Reumert, der er kuratorer, og de har indtil videre modtaget et acontohonorar på 18 mio. kr. samt 5,7 mio. kr. for advokaternes arbejde under rekonstruktionen i december 2018. Arbejdet er dog langt fra slut.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Telefonerne er blevet stille hos boligadvokater

Der bliver solgt færre boliger, og det kan mærkes i advokatkontorerne. ”Heldigvis har jeg ikke et dyrt, forkromet kontor på Kongens Nytorv,” siger Mette Krog med egen forretning i den sjællandske by Borup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier