AdvokatWatch

Bech-Bruun-formand raser over udbyttesag: "Det er bøllemetoder"

Der bliver anvendt bøllemetoder mod Bech-Bruun i udbyttesagen, mener advokatfirmaets formand, efter Skattestyrelsen og Kammeradvokaten har krævet 1,2 mia. kr. i erstatning.

Bech-Bruuns formand Simon Evers Hjelmborg mener, at Kammeradvokaten og Skattestyrelsen bruger bøllemetoder i udbyttesagen. | Foto: Jens Dresling

Formanden for Bech-Bruun, Simon Evers Hjelmborg, skærper nu retorikken i udbyttesagen, hvor Skattestyrelsen og Kammeradvokaten har rejst et erstatningskrav på 1,2 mia. kr. over for advokatfirmaet, skriver Berlingske.

For et par uger siden blev Bech-Bruun mødt af det massive krav, fordi Skattestyrelsen og Kammeradvokaten mener, at Bech-Bruun har rådgivet ulovligt om refusion af udbytteskat. Bech-Bruun har flere gange afvist, at sagen har noget på sig, og Simon Evers Hjelmborg har igen og igen slået fast, at han føler sig sikker på at vinde i retten.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Statsminister Mette Frederiksen (S) udskrev valg, tre advokater genopstiller til Folketinget, og en advokat blev tilkendt 400.000 kr. i en strid om fyring. Sidst, men ikke mindst, fortalte PWC-chef om sats på juridisk rådgivning.

EU om ventetider ved domstolene: Det går ikke

I sin tredje årlige rapport om retssikkerhed udtrykker EU-Kommissionen bekymring for domstolene i Danmark. ”Det er tid til at handle,” mener formanden for Advokatrådets internationale udvalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier