AdvokatWatch

Advokat: Fyret rådgiver forfalskede underskrift i bestikkelsessag i PFA-byggeri

I PFA-byggeriet Redmolen i København, hvor DLA Piper er involveret, har den nuværende ejer og direktør i bygherrerådgiveren V2C været udsat for dokumentfalsk, siger advokat, som over for Licitationen anklager den tidligere medejer for at stå bag.

Det er milliardprojektet Redmolen i Nordhavn, som bestikkelssagen handler om. | Foto: PR-visualisering: Vilhelm Lauritzen Architects/Cobe

Den nu forhenværende medejer af bygherrerådgiverfirmaet V2C, Lars Blaabjerg, forfalskede angiveligt sin forretningspartner Peer Kisbyes underskrift i den bestikkelsessag, som DR i sidste uge bragte frem, og hvor DLA Piper også er involveret.

Det mener i hvert fald Bjarke Vejby, som er advokat hos Riemann Advokatfirma og repræsenterer Peer Kisbye, skriver Licitationen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier