AdvokatWatch

Advokat for OW Bunker-aktionærer forventer først afgørelse i 2027

Advokat og formand for Foreningen OW Bunker-Investor, Morten Schwartz Nielsen, forventer først, at sagen mod den tidligere ejer og ledelse af det kollapsede OW Bunker starter i 2021, og der falder endelig afgørelse seks år senere.

Foto: Ritzau Scanpix/Kasper Palsnov

Det bliver en lang kamp for aktionærerne, der søger erstatning i OW Bunker-sagen. Advokat og formand for Foreningen OW Bunker-Investor, Morten Schwartz Nielsen, forventer først, at sagen starter i 2021 og derfra vil tage seks år, før der lander en afgørelse.

Det skriver Nordjyske.dk.

"Der er mange sagsøgte og advokater involveret i sagerne, og der er udsigt til 200 retsmøder," sagde Morten Schwartz Nielsen, der er advokat og partner i advokatfirmaet Lund Elmer Sandager, ifølge mediet på Dansk Aktionærforenings Investordag i Aalborg.

Den lange tidshorisont skyldes blandt andet, at Østre Landsret skal behandle otte erstatningssager efter OW Bunker kollapset.

Investorforeningen har tidligere fået bevilliget fri proces af Civilstyrelsen til at kræve erstatning for det tab på OW Bunker-aktierne, som de led, da selskabet gik konkurs i november 2014.

Indtil videre har 1369 tidligere aktionærer tilmeldt sig foreningens gruppesøgsmål, skriver mediet.

Bruun & Hjejle trækker sig fra søgsmål om OW Bunker

Retssag mod tidligere OW Bunker-direktør hævet

Domstol giver håndsrækning til investorer i gruppesøgsmål efter OW Bunkers kollaps 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

En advokat blev i denne uge varetægtsfænglset for hvidvask. Derudover bød ugen blandt andet på historier om en strid mellem en byret og anklagemyndighed, mens Danske Advokaters nye formand meldte sig ind i samfundsdebatten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier