Advokat går med i Aldo Petersens byggeprojekt i Frederikssund

Advokat Leif Erlandsen fra Frederikssund er gået med i et byggeprojekt med finansmanden Aldo Petersen. Leif Erlandsen har været med til at bygge over 10.000 lejlgheder i København, fortæller han til sn.dk.
Aldo Petersen | Foto: Marcus Trappaud Bjørn/SPO
Aldo Petersen | Foto: Marcus Trappaud Bjørn/SPO

Advokat Leif Erlandsen, der driver advokatfirma i Frederikssund, er gået med i et byggeprojekt med finansmanden Aldo Petersen og fhv. Niras-direktør Karol Marcinkowski, der vil bygge omkring 160 lejeboliger i centrum af Frederikssund på Fiomagrunden. Det skriver sn.dk på baggrund af en nyhed fra Frederiksborg Amts Avis.

Leif Erlandsen er opvokset i området og fik ifølge advokatnøglen sin beskikkelse i 1969. Han beskæftiger sig med blandt andet ejendomsadministration og fast ejendom-boligrådgivning, fremgår det af advokatnøglen.

"Som advokat har jeg været med til at bygge over 10.000 lejligheder i København, og jeg har haft meget at gøre med at udstykke sommerhusgrunde og parcelhusgrunde i Jægerspris og omegn," siger Leif Erlandsen til sn.dk.

Udviklingsselskabet Frederikssund ApS, der er ejet af Aldo Petersen, køber den cirka 7.000 kvadratmeter store grund for 12,6 mio. kr. Karol Marcinkowski oplyser til sn.dk, at de forventer at bygge for op imod en kvart milliard kroner.

Aldo Petersen, hvis erhvervskarriere omfatter både op- og nedture, fortæller til mediet, at det bliver en fordel af have den lokale advokat med til at håndtere byggeriet.

DLA Piper rådgiver i trecifret millionhandel med 152 Aarhus-boliger

Erfaren ejendomsadvokat bliver formand for kanalbyggeri 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også