AdvokatWatch

Kromann Reumert og Plesner bistår i handel med ikonisk dansk hotel

Svensk hotelinvestor køber hotellet med 366 værelser og udbygger dermed porteføljen, der i forvejen består af 25 hoteller.

Foto: PR / Admiral Hotel

Et af Københavns centralt beliggende hoteller, Hotel Admiral, får ny ejer.

Det er selskabet CAH Holding, der ejes ultimativt af en række tidligere luftkaptajner og styrmænd i SAS samt disses børn og børnebørn, der har indgået aftale om at sælge af alle aktier i selskabet til det svenske Midstar Hotels, der ejer 25 hoteller i Danmark, Norge og Sverige.

"Vi er glade for opkøbet af dette exceptionelle hotel, og ser frem til yderligere at udvikle dets position som et af de bedste hoteller i København. Med denne tilføjelse har Midstar en bredt sammensat dansk hotelportefølje, der dækker forskellige segment, placeringer og stadier i produkt-livscyklus," siger Marc Henriksen, partner i Midstar, i en pressemeddelse.

Bestyrelsesformand i CAH Holding Jørgen Bertelsen afviser at røbe købsprisen.

Har der været andre bydere end Midstar?

"Der har været mange forskellige interesserede, som vi har været i dialog med."

Hvorfor endte det med Midstar?

"Vi følte, det var den bedste køber."

Var det også dem, der bød højest?

"Igen, ingen kommentarer til de økonomiske forhold. Men vi mener, Midstar er en rigtig god køber til at overtage det pragtfulde hotel og drive det videre."

Hotel med "stærk indtjening"

Midstar er blevet rådgivet af Plesner, KPMG, Aurora, Miwell and Hops, mens Kromann Reumert og Colliers har bistået sælger.

Hotellet, der har 366 værelser, blev åbnet i 1978 og "har i mange år haft en stærk indtjening, der har påkaldt sig såvel danske som internationale investorers interesse, og med denne interesse som inspiration indledte hotellets ejere i foråret en proces i samarbejde med Colliers International A/S med henblik på fastsættelse af hotellets værdi," skriver sælgerne i en pressemeddelelse.

"Overdragelsen vil ske ultimo november 2019 og hotellets mange dygtige medarbejdere, herunder samarbejdet med hotelmanagementselskabet Basalco A/S, vil ikke blive berørt af salget og vil således kunne se frem til samarbejdet med den nye ejer," lyder det.

Den bogførte værdi af hotellet er knap 1 mia. kr. i 2018-regnskabet, og ifølge EjendomsWatchs oplysninger var hotellet sat til salg til omkring 1,5 mia. kr.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie EjendomsWatch.)

DLA Piper rådgiver i trecifret millionhandel med 152 Aarhus-boliger

Kromann Reumert rådgiver på endnu en milliardhandel

Energiselskab kritiserer Hortens rådgivning i sag om vandpriser i Randers 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Højesteret satte et eftertrykkeligt punktum på retsopgøret efter finanskrisen med stor millionbøde. Derudover bød ugen på historier om blandt andet ny patentdomstol, kritiseret advokatundersøgelse i Helsingør og højesteretsdom om salærkrav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier