AdvokatWatch

Advokat til Danske Bank på vegne af 232 professionelle investorer: Vi er klar til at forhandle

Det amerikanske advokatfirma Grant & Eisenhofer, der på vegne af 232 internationale investorer har stævnet Danske Bank via Københavns Byret, er klar til at gå hele vejen gennem retssystemet for at få erstatningskrav hjem. Men direktør og advokat Olav Haazen forstår ikke, at Danske Bank ikke vil forhandle.

Olav Haazen fra det amerikanske advokatfirma Grant & Eisenhofer har sagsøgt Danske Bank i Københavns Byret på vegne af 232 internationale investorer. | Foto: PR

Danske Banks hvidvasksag i Estland og kravene om erstatning vokser og vokser. Sent mandag aften kunne FinansWatch fortælle, at advokatfirmaerne Grant & Eisenhofer og DRRT udvider søgsmålet fra marts måned med yderligere 64 investorer og et samlet erstatningskrav til ca. 6 mia. kr.

Direktør og advokat Olav Haazen forstår ikke Danske Banks håndtering af de mange stævninger, der ekspederes via Københavns Byret til Danske Bank i Holmens Kanal.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier