AdvokatWatch

Advokatregning for at fyre byrådsmedlem i Herning: 343.000 kr.

Regningen til lokalt advokatfirma løb op i knap 350.000 kr., da Herning Kommune hentede juridisk rådgivning udefra i forbindelse med afskedigelse af erfaren byrådspolitiker. Det skriver mediet Journalista.

Foto: Colourbox

Advokatregningen lød på 343.750 kr., da Herning Kommune hyrede lokalt advokatfirma ind for at yde juridisk bistand i forbindelse med afskedigelserne af det mangeårige socialdemokratiske byrådsmedlem Lone Nielsen samt en anden embedsmand.

Det skriver mediet Journalista.

Mediet er i besiddelse af en faktura, som Herning Kommune har modtaget fra Dahl Advokatfirma, der blandt andet er til stede i Herning, for behandling af to personalesager for kommunen.

Lone Nielsen blev fyret i foråret som følge af en rapport, der fastslog, at der havde været en række uregelmæssigheder i sagsbehandlingen i hendes civile arbejde som embedsmand. Med sig fik byrådspolitikeren ifølge mediet et gyldent håndtryk, som Herning Kommune ikke ønsker at oplyse størrelsen på.

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Højesteret satte et eftertrykkeligt punktum på retsopgøret efter finanskrisen med stor millionbøde. Derudover bød ugen på historier om blandt andet ny patentdomstol, kritiseret advokatundersøgelse i Helsingør og højesteretsdom om salærkrav.

Læs også

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier