AdvokatWatch

Advokat vil bygge ældreboliger på gammelt militæranlæg

Tilbage i 2018 købte advokaten Michael Vesthardt grunden til Auderødlejren ved Frederiksværk for 10 mio. kr. Nu er planlægningen for grunden i gang. Det tyder på ældreboliger.

Auderødlejren blev købt for 10 mio. kr. | Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Advokat og ejer af Vesthardt Advokatfirma i Helsinge, Michael Vesthardt, ejer det 28.000 kvm store militæranlæg Aurerødlejren. Nu er han gået i gang med at forhandle med Halsnæs Kommune om grunden, skriver Børsen.

"Den tidligere ejer ville gerne bygge traditionelle boliger. Men ifølge et landsplansdirektiv fra 2009 skal lejren udlægges til almennyttige formål. Og på ryggen af det er der så lavet en lokalplan, som betyder, at vi gerne må lave f.eks. ældreinstitutioner, sportsanlæg og udlejning af ferieboliger," siger Michael Vesthardt til Børsen.

Til at starte med vil han gå i forhandlinger med kommunen om at oprette ældreboliger. Han ønsker også et rehabiliteringscenter med genoptræning, så de ældre kan blive i området under svære omstændigheder.

Michael Vesthardt udtrykker over for Børsen, at forhandlingerne med kommunen går godt.

Mens dialogen med kommunen er i gang, har Vesthardt hyret revisionsfirmaet PWC til at finde mulige investorer til projektet.

Hvis planerne om ældreboliger ikke lykkes vil Michael Vesthardt gå efter et sportanlæg eller ferieboliger på grunden, fremgår det.

Michael Vesthardt købte Auderødlejren i 2018 for 10 mio. kr. af Udviklingsselskabet af 30/6 2016 Auderød. Han købte grunden gennem sit selskab Glædelundsgård.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie EjendomsWatch.)

Advokat køber militærkaserne: "Jeg ser et stort og spændende udviklingspotentiale" 

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier