AdvokatWatch

Kolding-advokat indkasserer bøde nummer 10

En advokat fra Kolding har nu fået sin tiende bøde i Advokatnævnet siden 2007 for at bryde god advokatskik. Verden er mere nuanceret end afgørelsen, siger hovedpersonen.

En advokat har nu fået sin 10. bøde i Advokatnævnet | Foto: Colourbox

Advokat Gert Verner Jørgensen fra Kolding kan nu holde en form for jubilæum. For han har nu fået den tiende bøde af Advokatnævnet for at bryde god advokatskik.

Det skriver Jydskevestkysten.

Denne gang lyder bøden på 20.000 kr., der omhandler tilbagebetaling af et salær på 15.000 kr. til to klienter, der havde klaget over salærets størrelse og derefter fået det nedsat.

I kendelsen pointerer Gert Verner Jørgensen, at der ikke var grund til at pålægge ham en bøde og henviser til, at han har betalt pengene. Det er heller ikke forkert, men betalingen faldt først mere end et år efter fristen, fremgår det af kendelsen – og først efter klienterne endnu engang havde klaget.

"På et tidspunkt vil jeg gerne tale med dig. Verden er mere nuanceret, end du fremstiller den. Skal vi sige det på den måde. Du må have en god dag, farvel," lød kommentaren fra Gert Verner Jørgensen, da Jydskevestkysten forsøgte at få en kommentar til den seneste kendelse.

Gert Verner Jørgensen er en gammel kending hos Advokatnævnet. Den nye kendelse er den tiende i rækken siden 2007.

Nyuddannet advokat bliver medejer af jysk firma  

Kendt advokat får endnu en bøde 

Skatteadvokater går sammen i nyt firma 

Mere fra AdvokatWatch

Nyt EY-panel skal bane vejen for opsplitning

150 partnere luftede i sidste uge deres bekymring over revisionsfirmaets storstilede plan om at splitte rådgiver- og revisionsdelen op i to seperate firmaer. Nu skal et nyt panel sikre, at planen går gnidningsfrit igennem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier