AdvokatWatch

Fætter BR erklæres konkurs – kuratorer er udpeget

Legetøjskæden med knap danske 100 butikker og som for nylig satte gang i en rekonstruktion, må på grund af et svigtende julesalg opgive ævred.

Foto: Ritzau Scanpix/Henning Bagger.

Virksomheden bag Fætter BR-kæden, Top-Toy, erklæres konkurs, skriver Børsen.

"Vi var kommet langt, havde fået godkendt vores plan og har arbejdet i døgndrift på at skabe rammerne for en rekonstruktion af Top-Toy, men i dag må vi erkende, at vi på grund af et
svigtende julesalg ikke længere er i stand til at fortsætte rekonstruktionen," udtaler Top-Toys 
administrerende direktør Per Sigvardsson ifølge avisen.

Top-Toy blev den 30. november begæret under rekonstruktion efrer at have fremlagt et regnskab med en milliardnedskrivning.

Top-Toy oplyser i en meddelelse, at det livsvigtige julesalg endte med at blive "stærkt utilfredsstillende."

Ifølge Børsen skal konkursboet håndteres af advokat Søren Aamann Jensen fra Kromann Reumert og advokat John Sommer Schmidt fra Gorrissen Federspiel.

"Vi begynder nu en dialog med kreditorerne om, hvordan boet skal håndteres. Vi kan dog oplyse, at visse butikker vil holde åbent, så kunder kan bytte varer til andre varer til udgangen af december," siger advokat Søren Aamann Jensen ifølge Børsen.

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

I denne uge fik landets advokater en ny guide til hvidvaskregler og flere opgaver på bordet på baggrund af Ruslands invasion i Ukraine. Branchens topchefer meldte derudover ud, at fleksibilitet er et konkurrenceparameter, men fasttidskontrakter lader vente på sig.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier