AdvokatWatch

ATP fastholder Bruun & Hjejle i dele af OW Bunker-slagsmål

Bruun & Hjejle, hvis ledende partner netop har fået en bøde for 20.000 kr. på grund af inhabilet i OW Bunker-sagen, kommer ikke til at forlade sagen helt. Det siger underdirektør i ATP Tomas Krüger Andersen til AdvokatWatch. En del af sagen vil dog skulle håndteres af DLA Piper, der allerede er på sagen, lyder det.

Foto: Ritzau Scanpix/Kasper Palsnov.

Advokatfirmaet Bruun & Hjejle er endnu engang delvist på retræte som advokat for ATP og en række andre pensionskasser i erstatningsopgøret efter det kollapsede oliehandelsselskab OW Bunker, der gik konkurs i 2014.

Det oplyser underdirektør i ATP Tomas Krüger Andersen til AdvokatWatch i kølvandet af, at Advokatnævnet netop har uddelt en bøde på 20.000 kr. til Bruun & Hjejles ledende partner, Karsten Kristoffersen for inhabilitet. En nyhed, AdvokatWatch omtalte tidligere torsdag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier