AdvokatWatch

Medie: Mistanke om mandatsvig og bedrageri i Kaldred-sag

Advokat Svend-Aage Dreist Hansens politianmeldelse mod den tidligere direktør i det konkursramte Kaldred Grusgrav ApS omhandler blandt andet bedrageri og mandatsvig, skriver mediet Insidebusiness, efter at AdvokatWatch siden i fredags har beskæftiget sig med sagen.

Foto: Google Maps

Mandatsvig og bedrageri. Sådan lyder mistanken mod den tidligere direktør i Kaldred Grusgrav ApS, der derfor har fået en politianmeldelse på halsen indgivet af advokat Svend-Aage Dreist Hansen, Køge.

AdvokatWatch har siden sidste uge beskrevet den spektakulære udvikling i konkursboet Kaldred Grusgrav ApS, hvor Svend-Aage Dreist Hansen sad som bestyrelsesformand, og hvor der i øjeblikket verserer en karantænesag mod ham.

Advokaten har tidligere fortalt at have indgivet politianmeldelse mod den tidligere direktør i selskabet til Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (SØIK), i daglig tale Bagmandspolitiet for "en række dispositioner, der påkalder sig behov for en efterforskning i strafferetsplejens former."

Nu har mediet Insidebusiness flere detajler om politianmeldelsen.

"Dokumenterne og forløbet viser efter min opfattelse, at der har været et ”samarbejde” mellem Colas Danmark A/S (henholdsvis Colas Danmark A/S’ advokater) og direktøren, som indebar indgivelse af konkursbegæring og gennemførelse af konkurs uden grundlag herfor, og som var dybt illoyalt og til skade for Kaldred Grusgrav ApS’ kreditorer,” skriver Svend-Aage Dreist Hansen i politianmeldelsen, som Insidebusiness oplyser at være i besiddelse af.

Advokaten beder samtidig myndighederne om at undersøge, hvorvidt der er begået kriminelle forhold som bedrageri og mandatsvig.

Konkursbo eksploderer i politianmeldelse og krav om konkurskarantæne

DLA Piper inddraget i sag om omstridt konkursbo

DLA Piper går i rette med advokats udlægning af omstridt konkurs

Tonen skærpes i advokatstrid: DLA Piper anklages for at have tilrettelagt konfliktfyldt konkurs 

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier