AdvokatWatch

Medie: Mistanke om mandatsvig og bedrageri i Kaldred-sag

Advokat Svend-Aage Dreist Hansens politianmeldelse mod den tidligere direktør i det konkursramte Kaldred Grusgrav ApS omhandler blandt andet bedrageri og mandatsvig, skriver mediet Insidebusiness, efter at AdvokatWatch siden i fredags har beskæftiget sig med sagen.

Foto: Google Maps

Mandatsvig og bedrageri. Sådan lyder mistanken mod den tidligere direktør i Kaldred Grusgrav ApS, der derfor har fået en politianmeldelse på halsen indgivet af advokat Svend-Aage Dreist Hansen, Køge.

AdvokatWatch har siden sidste uge beskrevet den spektakulære udvikling i konkursboet Kaldred Grusgrav ApS, hvor Svend-Aage Dreist Hansen sad som bestyrelsesformand, og hvor der i øjeblikket verserer en karantænesag mod ham.

Advokaten har tidligere fortalt at have indgivet politianmeldelse mod den tidligere direktør i selskabet til Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (SØIK), i daglig tale Bagmandspolitiet for "en række dispositioner, der påkalder sig behov for en efterforskning i strafferetsplejens former."

Nu har mediet Insidebusiness flere detajler om politianmeldelsen.

"Dokumenterne og forløbet viser efter min opfattelse, at der har været et ”samarbejde” mellem Colas Danmark A/S (henholdsvis Colas Danmark A/S’ advokater) og direktøren, som indebar indgivelse af konkursbegæring og gennemførelse af konkurs uden grundlag herfor, og som var dybt illoyalt og til skade for Kaldred Grusgrav ApS’ kreditorer,” skriver Svend-Aage Dreist Hansen i politianmeldelsen, som Insidebusiness oplyser at være i besiddelse af.

Advokaten beder samtidig myndighederne om at undersøge, hvorvidt der er begået kriminelle forhold som bedrageri og mandatsvig.

Konkursbo eksploderer i politianmeldelse og krav om konkurskarantæne

DLA Piper inddraget i sag om omstridt konkursbo

DLA Piper går i rette med advokats udlægning af omstridt konkurs

Tonen skærpes i advokatstrid: DLA Piper anklages for at have tilrettelagt konfliktfyldt konkurs 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier