AdvokatWatch

S: Der er behov for flere muskler til bagmandspolitiet

De lange sagsbehandlingstider for konkurrencesager hos bagmandspolitiet må ikke bortforklares med et stigende arbejdspres, mener Socialdemokratiet og DF, der kalder på flere ressourcer til at løfte sagerne.

Retsordfører for Socialdemokratiet, Trine Bramsen, retter skarp kritik mod justitsministeren. | Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix

Der er behov for hurtigst muligt at tilføre flere ressourcer til Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (SØIK), også kaldet bagmandspolitiet, så de lange sagsbehandlingstider for konkurrencesager kan blive kortet ned.

Sådan lyder det fra Socialdemokratiet, der retter skarp kritik af, at sagsbehandlingstiderne har fået lov til at vokse sig over dobbelt så lange fra de vejledende 18 måneder til 38 måneder, som blev kortlagt i en rapport af Rigsrevisionen i september.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier