AdvokatWatch

Leverandør tavs om Domstolsstyrelsens heftigt kritiserede it-system

It-firmaet Globeteam, der står bag Domstolsstyrelsen problemramte it-system til digitale retssager, mener ikke, der er grund til at forholde sig til hård kritik af systemet.

Claus Moldow, adm. direktør i Globeteam, vil ikke kommentere kritikken af minretssag.dk, som it-firmaet har udviklet for Domstolsstyrelsen. | Foto: Globeteam

Domstolsstyrelsens nye, digitale retssagssystem minretssag.dk får lussinger fra både advokater, advokatssekretærer og dommere, men leverandøren af systemet, it-firmaet Globeteam, vil ikke forholde sig til kritikken.

"Globeteam vurderer, at Domstolsstyrelsen på nuværende tidspunkt har gjort passende rede for detaljerne i denne sag, og at vi således ikke har yderligere at tilføje for nuværende," skriver Globeteams adm. direktør, Claus Moldow, i en mail til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

143 advokater sidder tungt på trecifret millionmarked

Knap 150 advokater fordelt på mere end 100 forskellige advokatkontorer sidder i dag på langt størstedelen af millionmarkedet for dødsboer, der behandles som bobestyrerboer. Det betyder meget for min forretning, lyder det blandt andet fra advokat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier