AdvokatWatch

Danske Advokaters forsikringspartner får hård kritik for indtjeningsfinte

Danske Advokater anbefaler advokater at tegne forsikring gennem Söderberg & Partners, der er under beskydning for at have en dobbeltrolle som både rådgiver og investeringsfond.

Danske Advokaters adm. direktør, Paul Mollerup, ønsker ikke at kommentere kritik af foreningens forsikrings-samarbejdspartner, Söderberg & Partners. | Foto: Danske Advokater

Brancheforeningen Danske Advokaters samarbejdspartner på forsikring, mæglerfirmaet Söderberg & Partners, er kommet i krydsild for en indtjeningsfinte, som ifølge andre mæglere underminerer Söderberg & Partners troværdighed som uafhængig rådgiver.

Erhvervsmediet Finans har i en række artikler beskrevet, hvordan Söderberg & Partners fungerer som rådgiver for virksomheder, når der skal vælges pensionsordning, men samtidig også selv har en investeringsfond, som pensionskunder kan placere penge i. Dermed kan Söderberg & Partners mæglere rådgive kunder om at placere opsparingen i firmaets egen investeringsfond, og Söderberg får tilmed et højere gebyr, hvis pengene placeres i firmaets egen fond frem for andre investeringsmuligheder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Ugen bød på historier om kammeradvokatordningen, iværksættere og historisk stor svindelsag. Den sluttede af med et indblik i det opgør om udbyttesagen, der venter i Højesteret i næste uge.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier