AdvokatWatch

Danske Advokaters forsikringspartner får hård kritik for indtjeningsfinte

Danske Advokater anbefaler advokater at tegne forsikring gennem Söderberg & Partners, der er under beskydning for at have en dobbeltrolle som både rådgiver og investeringsfond.

Danske Advokaters adm. direktør, Paul Mollerup, ønsker ikke at kommentere kritik af foreningens forsikrings-samarbejdspartner, Söderberg & Partners. | Foto: Danske Advokater

Brancheforeningen Danske Advokaters samarbejdspartner på forsikring, mæglerfirmaet Söderberg & Partners, er kommet i krydsild for en indtjeningsfinte, som ifølge andre mæglere underminerer Söderberg & Partners troværdighed som uafhængig rådgiver.

Erhvervsmediet Finans har i en række artikler beskrevet, hvordan Söderberg & Partners fungerer som rådgiver for virksomheder, når der skal vælges pensionsordning, men samtidig også selv har en investeringsfond, som pensionskunder kan placere penge i. Dermed kan Söderberg & Partners mæglere rådgive kunder om at placere opsparingen i firmaets egen investeringsfond, og Söderberg får tilmed et højere gebyr, hvis pengene placeres i firmaets egen fond frem for andre investeringsmuligheder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Autoriserede bobestyrer kan se frem til mere konkurrence, og derfor stiller AdvokatWatch skarpt på det lukrative marked. Derudover bød ugen på historier om Accuras vokseværk og revisionsfirmas indtog på advokatmarkedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier