Advokatfirmaer kan få op til 367 mio for M&A-rådgivning

Tre internationale advokatfirmaer står til at kunne dele op mod 367 mio. kr. for juridisk rådgivning i en budkrig om at overtage den britiske tv-kæmpe Sky.
Foto: Ritzau Scanpix/AP/DOUGLAS C. PIZAC
Foto: Ritzau Scanpix/AP/DOUGLAS C. PIZAC

Et officielt tilbudsdokument afslører nu, hvad tre internationale advokatfirmaer står til at høste for juridisk rådgivning i en spektakulær budkrig i den internationale medieverden.

Det skriver Legal Week.

Opkøbsemnet er den britiske tv-station Sky, mens bejlerne er det amerikanske teleselskab Comcast og 21st Century Fox.

Tilbudsdokumentet, der er blevet offentliggjort af Comcast, viser, at advokatfirmaerne Freshfield Bruckhaus Deringer og Davis Polk & Wardwell har ydet juridisk rådgivning til Comcast, der forventer at bruge mellem 20 mio. og 24,1 mio. britiske pund, mellem 167 og 201 mio. kr., i juridiske omkostninger i forbindelse med bud på Sky, som nu har trumfet et tidligere bud fra 21st Century Fox.

Advokatfirmaet Herbert Smith Freehills rådgiver Sky, som forventer at betale mellem 15,2 mio. og 20 mio. britiske pund, mellem 127 og 167 mio. kr., for juridisk bistand.

21st Century Fox har allieret sig med en række af de helt store internationale advokatfirmaer; Allen & Overy, Skadden Arps Slate Meagher & Flom og Simpson Thacher & Bartlett. Det fremgår ikke, hvor meget 21st Century Fox forventes at bruge på juridiske ydelser.

Magic circle-firmaer har rådgivet om Googles rekordbøde 

Dansk advokatfirma topper nordisk M&A-liste 

"Jeg tror på teknologi og internationalisering" 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også