AdvokatWatch

Bech-Bruun skal hjælpe affaldsselskab i sag om ulovlige kontrakter

Amager Ressource Center har bedt advokatfirmaet Bech-Bruun om juridisk rådgivning i en undersøgelse af millionkontrakter uden udbud.

Foto: Bech-Bruun

Amager Ressource Center (ARC) har bedt advokatfirmaet Bech-Bruun om juridisk rådgivning i forbindelse med en undersøgelse af ulovlige kontrakter og det kommunalt ejede affaldsselskab brud på udbudsreglerne.

Det skriver kommunen.dk.

Ifølge et dokument, ARC har sendt til Københavns Borgerrepræsentation, skal Bech-Bruun bistå selskabet med “de ofte ret komplicerede vurderinger af udbudsreglerne” i en igangværende intern undersøgelse.

"Bestyrelsen har som noget helt naturligt bedt om en redegørelse i forbindelse med, at vi blev gjort opmærksomme på det her med udbudsreglerne på baggrund af jeres aktindsigtsanmodning. Det er meget fornuftigt, at direktionen hos ARC har bedt Bech-Bruun om at assistere med det," siger Lars Weiss (S), bestyrelsesformand i ARC og medlem af borgerrepræsentationen i Københavns Kommune, til kommunen.dk.

Gennemgangen af ulovlige kontrakter er blevet iværksat, efter at kommunen.dk har beskrevet, hvordan ARC i mindst otte år har indgået store millionkontrakter med private virksomheder uden udbud.

Amager Ressouce Center er tidligere også kommet i søgelyset for den milliarddyre opførelse af forbrændingsanlægget Amager Bakke, der har været plaget af forsinkelser og økonomiske udfordringer.

Advokater kritiserer dommer for dørlukning i stor svindelsag 

Horten-chef vil stramme op internt efter "fodfejl" i Anna Mee-sag 

PR-folk om Hortens Anna Mee-brøler: "Det her er skidt for tilliden"

Advokat kritiseres for praktikant-job uden løn: "Det er at stikke unge mennesker blår i øjnene" 

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier