AdvokatWatch

Bech-Bruun skal hjælpe affaldsselskab i sag om ulovlige kontrakter

Amager Ressource Center har bedt advokatfirmaet Bech-Bruun om juridisk rådgivning i en undersøgelse af millionkontrakter uden udbud.

Foto: Bech-Bruun

Amager Ressource Center (ARC) har bedt advokatfirmaet Bech-Bruun om juridisk rådgivning i forbindelse med en undersøgelse af ulovlige kontrakter og det kommunalt ejede affaldsselskab brud på udbudsreglerne.

Det skriver kommunen.dk.

Ifølge et dokument, ARC har sendt til Københavns Borgerrepræsentation, skal Bech-Bruun bistå selskabet med “de ofte ret komplicerede vurderinger af udbudsreglerne” i en igangværende intern undersøgelse.

"Bestyrelsen har som noget helt naturligt bedt om en redegørelse i forbindelse med, at vi blev gjort opmærksomme på det her med udbudsreglerne på baggrund af jeres aktindsigtsanmodning. Det er meget fornuftigt, at direktionen hos ARC har bedt Bech-Bruun om at assistere med det," siger Lars Weiss (S), bestyrelsesformand i ARC og medlem af borgerrepræsentationen i Københavns Kommune, til kommunen.dk.

Gennemgangen af ulovlige kontrakter er blevet iværksat, efter at kommunen.dk har beskrevet, hvordan ARC i mindst otte år har indgået store millionkontrakter med private virksomheder uden udbud.

Amager Ressouce Center er tidligere også kommet i søgelyset for den milliarddyre opførelse af forbrændingsanlægget Amager Bakke, der har været plaget af forsinkelser og økonomiske udfordringer.

Advokater kritiserer dommer for dørlukning i stor svindelsag 

Horten-chef vil stramme op internt efter "fodfejl" i Anna Mee-sag 

PR-folk om Hortens Anna Mee-brøler: "Det her er skidt for tilliden"

Advokat kritiseres for praktikant-job uden løn: "Det er at stikke unge mennesker blår i øjnene" 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Autoriserede bobestyrer kan se frem til mere konkurrence, og derfor stiller AdvokatWatch skarpt på det lukrative marked. Derudover bød ugen på historier om Accuras vokseværk og revisionsfirmas indtog på advokatmarkedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier