AdvokatWatch

Amerikansk advokat: Vestas bruger "atombombe"-taktik i retssag mod General Electric

I et opgør med konkurrenten General Electric bruger vindmøllekoncernen Vestas et juridisk greb, der øger risikoen for modparten og kan bane vejen til et forlig, vurderer amerikansk advokat.

Vestas anklager i en retssag kæmpekonkurrenten General Electric for at skjule information over for patentmyndighederne. En strategi, advokater betegner som "Atombombe"-forsvaret. | Foto: Polfoto

Vindmøllekoncernen Vestas’ advokater har taget en juridisk "atombombe" i brug i opgøret med konkurrenten General Electric i et forsøg på at gøre sagen langt mere risikabel for sin modstander. Det kan være første skridt på vej til et forlig i kampen mellem USA's to største vindmølleproducenter, vurderer en amerikansk patentadvokat.

General Electric har sagsøgt Vestas for at overtræde en patentbeskyttet mølleteknologi, en sag som kan have store negative konsekvenser for Vestas’ forretning i USA. I sit forsvar gør Vestas’ gældende, at General Electric har gjort sig skyldig i såkaldt ’inequitable conduct’, hvilket betyder, at patentansøgeren har tilbageholdt vigtig information over for de amerikanske patentmyndigheder, da man søgte om patentet. Har man held til at bevise ’inequitable conduct’ kan en hel serie af sagsøgerens patenter blive slettet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Autoriserede bobestyrer kan se frem til mere konkurrence, og derfor stiller AdvokatWatch skarpt på det lukrative marked. Derudover bød ugen på historier om Accuras vokseværk og revisionsfirmas indtog på advokatmarkedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier