AdvokatWatch

Producentforeningens direktør: Det startede med en opfattelse af grov sjusk og endte med noget strafbart

Schlüter-sagen: Tirsdag fortsatte afhøringen af Producentforeningens direktør, Klaus Hansen, der i sin tid fik hele Schlüter-sagen til at rulle. Han fortalte blandt andet, at han i udgangspunktet havde en opfattelse af, at der blot var tale om grov sjusk.

Foto: PR/Producentforeningen

For 17. retsmøde i træk danner retssal 41 i Københavns Byret rammerne om den såkaldte Schlüters-sag, hvor den tidligere ledelsestrio i Johan Schlüter Advokatfirma Susanne Fryland, Johan Schlüter og Lars Halgreen er tiltalt for sammenlagt seks forhold blandt andet mandatsvig og skyldnersvig af særlig grov beskaffenhed.

Tirsdag var det Producentforeningens direktør, Klaus Hansen, der endnu engang indtog vidnesskranken. Det var ham, der tilbage i slutningen af 2014 fik hele Schlüter-sagen til at rulle, da han undrede sig over et millionmellemværende på 33 mio. kr., der pludselig fremgik af revisionsprotokallet for CAB's årsregnskab for 2013.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Flere skattesager, en ny bølge af coronaudfordringer og et større fokus på greenwashing kaster mere arbejde af sig for advokater, kunne man læse i AdvokatWatchs spalter i denne uge, som også bød på flere partnerudnævnelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier