AdvokatWatch

Advokatselskab lukket efter nederlag i skattesag

En tabt skattesag i Østre Landsret har ført til konkurs for advokatselskab. Nu undersøges det, om direktøren skal indstilles til en konkurskarantæne

En dom fra Østre Landsret fører nu til konkurs for advokat Karsten Hagels virksomhed Foto: Per Johansen

Advokat Karsten Hagels selskab, 1270 K Advokatanpartsselskab, er gået konkurs, og nu truer en sag om konkurskarantæne.

Det skriver Børsen.

Selskabet har tidligere tabt en sag i Østre Landsret, som stillede selskabet i gæld til Skat, men gælden er aldrig betalt, og derfor er selskabet nu gået konkurs.

"Det var en helt urimelig sag, vi tabte. Og når Skat ikke har fået sine penge, så skyldes det, at de ikke er i selskabet. Der er ikke blevet tjent nok," siger Karsten Hagel til Børsen.

Karsten Hagel var i midten af 00'erne direktør i ejendomsselskabet IPC-Byg. En medejer, der også var nær ven og i en periode boede sammen med Karsten Hagel, trak uberettiget penge ud af selskabet via advokatpartnerskabet Legalink, hvor Karsten Hagel havde en klientkonto. Retten har afvist Hegels forklaringer om pengene og har bestemt, at han skal betale skat af de 3 millioner kroner.

Kurator i boet efter Karsten Hagels advokatselskab Bo Lauritzen fra SJ Law undersøger nu, om Hagel skal indstilles til konkurskarantæne.

Advokat raser over dommer efter salær-barbering

Tyveri og videooptagelser af personalet skabte massive problemer for Aalborg-advokat

Frederikssund Kommune har takket ja til Hortens tilbagebetaling

Relaterede

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier