AdvokatWatch

Aalborg-advokat fortsætter slagsmål om salær-nedsættelse

Skifteretten nedsatte salæret til Rune Hyllested fra Storm Advokater, blandt andet efter samarbejdsproblemer med en stribe fallenter. Nu vil Hyllested have sagen vurderet af landsretten.

Rune Hyllested fra Storm Advokater vil have landsretten til at forholde sig til Skifterettens barbering af hans salær i en landbrugskonkurs | Foto: Storm Advokater

Aalborg-adokaten Rune Hyllested tager hul på endnu en omgang i et slagsmål med skifteretten i Hjørring, der foreløbig har kostet hakker i både image og indtægter. Hyllested vil have landsretten til at se på en afgørelse fra skifteretten, der barberede hans salær i en konkurssag med en tredjedel.

”Vi har kæret skifterettens afgørelse til landsretten. Det sker, fordi vi er uenige med skifteretten. Vi mener, der er forhold i kendelsen, som vi gerne vil have landsretten til at se nærmere på,” siger Lars Lyngdahl, presseansvarlig i Storm Advokater.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Telefonerne er blevet stille hos boligadvokater

Der bliver solgt færre boliger, og det kan mærkes i advokatkontorerne. ”Heldigvis har jeg ikke et dyrt, forkromet kontor på Kongens Nytorv,” siger Mette Krog med egen forretning i den sjællandske by Borup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier