AdvokatWatch

Finansiel Stabilitets nye advokat beder om tænkepause inden ankesag mod Roskilde Bank

Finansiel Stabilitets nye advokat i sagen mod Roskilde Banks ledelse har bedt Højesteret om at udsætte ankesagen i tre måneder, skriver Berlingske Business. 

Foto: Ritzau Scanpix/Sara Galbiati.

Finansiel Stabilitet har fået en ny advokat. Lotte Eskesen skal erstatte sin kollega Christian Alsøe fra Gorrisen Federspiel, og hun har på vegne af statens finansielle opryder bedt Højesteret om udsættelse af ankesagen mod Roskilde Banks ledelse. Det skriver Berlingske Business.

Ifølge mediet har Lotte Eskesen brug for ekstra tid til at skrive det processkrift, som redegør for, hvad Finansiel Stabilitets ankesag går ud på. I et brev til Højesterets Anke- og Kæremålsudvalg skriver hun, at ønsket om udsættelse skyldes det "særdeles omfattende materiale" i sagen, og hun begrunder det ligeledes med, at opryderen har fået ny advokat.

Flere af de sagsøgtes advokater er ikke begejstrede over Lotte Eskesens brev til højesteret, skriver Business. det gælder blandt andet for tidligere bestyrelsesmedlem i Roskilde Bank Ib Mardahls advokat, Morten Samuelsson, der mener, at to uger må være nok til at forfatte et processkrift.

"De indstævnte er private personer, som på nuværende tidspunkt siden 2010 har levet med den trussel mod deres egen og deres familiers tilværelse, som sagen udgør," skriver Morten Samuelsson ifølge Berlingske i en mail til Højesteret og peger ligeledes på, at det kun er Lotte Eskesen, der er ny på sagen.

Det er forsat Gorrisen Federspiel, der fører sagen, og kun Christian Alsøe er skiftet ud, og hans afløser akkompagneres af Jacob Skude Rasmussen, der fortsat er på sagen, skriver Berlingske.  

 

 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der er fart på energi-rådgivningen, mens mindre advokatfirma bliver en del af forretningen fra årsskiftet, lød det i denne uge fra Bech-Bruun. Derudover bød ugen på kryptoadvokater og en ”tsunami” af regler, der kan blive en lukrativ forretning.

Læs også

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier