AdvokatWatch

V-ordfører: Finansiel Stabilitet burde erkende nederlag mod Roskilde Bank-top

Statens bankoprydder har anket tabt sag mod den tidligere ledelse i Roskilde Bank, men det burde Finansiel Stabilitet ikke, mener Venstres retsordfører.

Foto: PR

Har staten tabt en retssag mod en privatperson eller en privatvirksomhed, bør staten ikke anke. Det siger Venstres retsordfører, Preben Bang Henriksen, i kølvandet på, at Finansiel Stabilitet mandag valgte at anke en erstatningssag mod den tidligere ledelse i Roskilde Bank. Det skriver Berlingske.

"Det er Venstres opfattelse, at staten som udgangspunkt ikke skal anke sager, der allerede er tabt af staten i første instans, med mindre der er helt åbenbare grunde hertil. Eksempelvis at afgørelsen er helt forkert," siger Preben Bang Henriksen, som selv er advokat og både sidder i Folketingets erhvervsudvalg og retsudvalg, til avisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier