AdvokatWatch

Sager

Advokat får sin femte bøde: "Jeg har slet ikke lyst til at tale med dig om det"

Københavnsk advokat er blevet idømt en bøde på 60.000 kr. for at have instrueret en klient i ikke at møde op til et møde i fogedretten. Advokaten lovede at tage hånd om sagen, men foretog sig ikke noget. Det er femte gang, landsretsadvokaten får en bøde fra Advokatnævnet. Over for AdvokatWatch er talelysten beskeden.

Dommerformand: Teledata vil stadig være et godt bevis

Oplysninger fra telemaster vil stadig være væsentlige beviser i landets retssale, selv om mulige fejl i teleoplysninger kan have givet forkerte domme i syv år. Det siger Mikael Sjöberg, formand for Dommerforeningen, til Dagbladet Information.

Kromann Reumert beskyldes for revolvermetoder

I en mail til flertallet i et politisk udvalg i Københavns Kommune, som har stemt imod advokatfirmaets klients interesser, skriver Kromann Reumert ifølge Politiken, at politikerne kan blive påført personlige lommesmerter i form af erstatningskrav. Politikerne opfatter det som trusler og "forkastelige revolvermetoder", skriver avisen.

Skandaleramt hashsag skal vurderes af Højesteret

Forsvarerne i Pusher Street-sag får medhold i, at landets øverste domstol skal afgøre, hvad der skal ske i sagen mod 12 personer, der er tiltalt for hashhandel. Sagen har ligget stille i over to år, efter tidligere anklager selv overtrådte straffeloven.

Skattestyrelsen indgår forlig i udbyttesag

Skattestyrelsen indgår forlig i den meget omtalte sag om svindel med udbytteskat. Staten har mistet 12,7 mia. kr. Danmark henter nu 1,6 mia. kr. tilbage, oplyser skatteministeren.

Danske Advokater: Ærgerlig dom om ansvar for tinglysningskaos

Staten i skikkelse af Domstolsstyrelsen kan ikke holdes økonomisk til ansvar for de tab, som den forsinkede digitale tinglysning for 10 år siden påførte borgere og virksomheder, afgjorde Østre Landsret mandag. Det er en ærgerlig afgørelse, lyder det fra Danske Advokater.

Kammeradvokaten langer ud mod Bech-Bruun i udbytteskattesag

Kammeradvokaten vurderer ikke, at Bech-Bruun kan fralægge sig ansvaret for sine advokaters ageren i udbytteskattesagen, sådan som Bech-Bruun har gjort i den verserende klagesag omkring firmaets rolle. Det fremgår af et svar til Advokatnævnet, som AdvokatWatch har fået aktindsigt i.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier