AdvokatWatch

Sager

Danske Bank hyrer prominent advokathus til forsvar mod investors hvidvasksøgsmål

Danske Bank har nu valgt det amerikanske advokathus, der skal forsvare storbanken i hvidvasksøgsmål. Det er et fremtrædende selskab, der har erfaring med et af historiens største forlig efter en olieeksplosion og har bistået med børsnotering af superbiler, ligesom selskabet repræsenterede kæmpe finanshuse i USA efter finanskrisen.

Advokat i karantænesag: "Jeg er meget påvirket af den her sag"

Som tidligere likvidator i et selskab, der nu er under konkurs, har erfaren skatteadvokat og partner i advokatfirmaet Lundgrens ifølge kurator udøvet "groft uansvarlig forretningsførelse", som bør straffes med konkurskarantæne. AdvokatWatch fulgte hovedforhandlingen i Sø- og Handelsretten med en berørt hovedperson, der bestrider vidtgående anklager.

Erfaren skatteadvokat risikerer konkurskarantæne i højtprofileret sag

Konkurskarantæne. Det kan blive konsekvensen for en mangeårig partner i et stort københavnsk advokathus, hvis en afgørelse i Sø- og Handelsretten ikke falder ud til hans fordel. Fredag er der hovedforhandling i en retssag, hvor fronterne er trukket op med store profiler på hver sin side.

Kurator kommer efter Falck med erstatningskrav

Ved at droppe at anke konkurrencesag har Falck erkendt sin skyld, og derfor vil konkursboet efter hollandske Bios rejse erstatningskrav mod Falck, lyder det fra kurator Jan Bruun Jørgensen.

Kromann Reumert-advokat sætter staten på plads i Højesteret

Skatteministeriet taber langvarig og principiel sag mod Microsoft, der ifølge afgørelse i Højesteret ikke har brudt reglerne om transfer pricing. Profil fra Kromann Reumert har ført sagen for it-virksomheden og trækker sig dermed ud som sejrherre.

Advokat gennem 18 år får bøde og beskåret sit salær

Advokat og partner i advokatfirmaet Nexus Advokater er blevet pålagt en bøde på 40.000 kr. for brud på god advokatskik. Det er hans femte bøde inden for de seneste år. Derudover nedsættes hans salær i forbindelse med den sag, der udløser bøden. Hovedpersonen selv er tavs.

Pensionsselskaber lurepasser om søgsmål mod Danske Bank

De danske pensionsselskaber er fåmælte på spørgsmålet om, hvorvidt de går med i et af de mange søgsmål, der er på vej mod Danske Bank som følge af hvidvasksagen. Kun to selskaber har taget klar stilling. En god forklaring er, at den type søgsmål er udansk, vurderer direktør i tænketank.

Advokat beskyldes for dobbeltrolle i omdiskuteret ejendomshandel

En måned før, en ejendomshandel med Blackstone tog fart, forlod en advokat bestyrelsen for Frederiksberg Boligfond. Derefter blev han hyret som rådgiver for fonden. Hos Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation overvejer man at indbringe sagen for Advokatnævnet. Advokaten afviser al snak om dobbeltrolle.

Erfaren aktionærkriger gør klar til at krydse klinger med Danske Bank

Stribevis af søgsmål fra utilfredse aktionærer har kurs mod Danske Bank. Bag et af disse står belgisk firma med erfaring fra investorslagsmål mod Vestas, OW Bunker og Pandora. "Skandalen i Danske Bank er uden fortilfælde i historien," lyder det i interview med FinansWatch. Elmann Advokater er dansk spydspids.

Advokat frifundet for at misbruge sin stilling

En forsvarsadvokat er tirsdag blevet frifundet for stillingsmisbrug og slipper dermed for at betale en bøde. Anklagemyndigheden rejste tiltale for overtrædelse af reglerne om besøgs- og brevkontrol.

Advokat ser 2018 som et vendepunkt i sager om økonomisk kriminalitet

2018 kan ende med at blive året, hvor der sker en markant ændring i, hvor hårdt man straffer sager om økonomisk kriminalitet, skriver advokaten Hans Fogtdal i et debatindlæg. Det er særligt det store mediefokus på Danske Bank-sagen og udbytteskattesagen, som har bidraget til en holdningsændring i Danmark, mener han.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier