AdvokatWatch

Sager

Tidligere advokat frakendes retten til at drive advokatvirksomhed

Advokatnævnet frakender tidligere advokat og østjysk erhvervsdrivende retten til at drive advokatvirksomhed indtil videre, fordi han blandt andet har forsømt at indsende klientkontoerklæringer. Det fremgår af en ny afgørelse. Hovedpersonen ønsker ikke at udtale sig.

Kommune anker nederlag i skattesag til Højesteret

Gentofte Kommune vil have strid med Skattestyrelsen afprøvet i Højesteret, efter kommunen i sidste uge led nederlag i Østre Landsret i en sag om dødsboskatter, som hidtil har kostet kommunen 1,7 mio. kr. i advokatregninger.

Accura-advokater: Højesteretsdom i vejstribesagen er "triste nyheder"

Kommentar: Partner Christina Heiberg-Grevy og advokat Charlotte Fornø fra advokatfirmaet Accura stod som tabere i den såkaldte vejstribesag, som blev afgjort for nylig i Højesteret. Her fortæller de to advokater, hvorfor de mener, Højesteretsdommen er "triste nyheder for erhvervslivet og den frie konkurrence".

Kurator stævner revisor for millioner

Kornhandelsselskabet BMG drattede om i januar, og nu bliver revisionsselskabet stævnet for 43 mio. kr. af konkursboet. Også ledelsen vil blive stævnet inden længe, siger kurator.

Kuratel med prominente advokater rygende uenige: Nu vil kurator gå til politiet

En yderst usædvanlig konflikt mellem Kammeradvokatens formand Boris Frederiksen og advokat Kristian Elvang-Gøransson har fået yderligere brændstof. I en redegørelse til kreditorerne i konkursboet efter Sandgården fremgår det, at Kristian Elvang-Gøransson ønsker at involvere politiet. Boris Frederiksen er uforstående over for sin medkurator og kalder sagen for "mærkelig".

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier