AdvokatWatch

Sager

Advokater bryder med svindeldømt direktør

Tre advokater, der tidligere har repræsenteret den svindeldømte direktør Lars Nørholt fra selskabet Hesalight, kommer ikke til at stå ved hans side i kommende retssager.

Clipper får lov til at anke principiel skattedom til Højesteret

Højesteret skal tage endelig stilling til, om danske krydstogtskibe hører under den gunstige tonnageskat. Det står klart, efter Clipper med Gorrissen Federspiels advokat Peter Appel som rådgiver har fået lov til at anke et nederlag fra landsretten. Danske Rederier ser frem til sagen.

Telefejl er endnu værre end antaget

Der er kilometerstore fejl i telemasters placering, som politiet bruger til at fastslå mistænktes færden. Jorden ryster under straffesagsprocessen, siger forsker.

Deloitte skal undersøge politiet i teledata-sagen

Det bliver revisions- og konsulentvirksomheden Deloitte, der skal foretage undersøgelsen af politiets brug og behandling af teledata i teledata-sagen. Det fremgår af et Folketingssvar fra justitsministeren.

Advokatfirma retter ind efter kritik for "misbrug" af særtitlen som kammeradvokat

Advokatfirmaet Poul Schmiths brug af titlen som kammeradvokat har været under beskydning for både at være "konkurrenceforvridende" og "i strid med ånden i kammeradvokataftalen". Efter kritikken har advokatselskabet skruet ned for brugen af sin titel over for ikke-statslige kunder. Men det er fortsat ikke nok, mener Dansk Erhverv.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier