AdvokatWatch

Sager

Schlüter og Fryland undgår erstatningskrav i straffesag

Dommer Lone Bach Nielsen har tirsdag afsagt kendelse om, hvorvidt et erstatningskrav på over 100 mio. kr. mod de svindeltiltalte Johan Schlüter og Susanne Fryland skulle indgå i selve straffesagen eller udskilles til civilt søgsmål.

Dommer står foran vigtig afgørelse i Schlüter-sag

Forsvarsadvokaterne i Schlüter-sagen kæmper for at få et erstatningskrav på 103 mio. kr. udskilt fra selve straffesagen om påstået svindel for millioner af rettighedskroner. Tirsdag kommer dommeren med sin kendelse.

Schlüter indgår forlig om omstridt herskabslejlighed

Kreditorer har siden 2016 jagtet pengene fra en omstridt herskabslejlighed, som den svindeltiltalte Johan Schlüters ægtefælle solgte for 20 mio. kr. Nu er der indgået forlig i sagen, der både tilgodeser kreditorerne og sikrer konen, lyder det.

Statsadvokaten anker frifindelse i sliksag

Landsretten skal afgøre en sag, hvor to direktører står anklaget for at have snydt statskassen for 22 millioner kroner i afgifter for slik og chokolade. De to direktører blev frifundet i byretten.

Frylands tidligere regnskabschef: Regnskabsudkast lå i dvale

Den tidligere regnskabschef i Registrering Danmark indtog onsdag endnu engang vidnesskranken i Københavns Byret i den såkaldte Schlüter-sag om påstået svindel med rettighedsmidler. Han berettede blandt andet om regskabsudkast, der "lå i dvale".

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier