AdvokatWatch

Sager

Afgørelsens time nærmer sig for sjællandsk advokat truet af konkurskarantæne

Køge-advokat Svend-Aage Dreist Hansen kræves idømt tre års karantæne fra at drive virksomhed i kølvandet på en konfliktfyldt konkurs, hvor han spillede en hovedrolle. Selv afviser hans advokat alle påstande om uforsvarlig virksomhedsførelse. Tirsdag er der sidste retsmøde i sagen. Begge sagens parter er over for AdvokatWatch fåmælte.

Moalem Weitemeyer Bendtsen bistår i logistikopkøb til 30 milliarder

En håndfuld af firmaets advokater har været i Schweiz for at rådgive det danske logistikselskab DSV om købet af det konkurrerende selskab Panalpina. De andre rådgivere var et schweiziske advokatfirma med 150 advokater og et internationalt firma med mere end 1700 advokater.

Justitsminister ser gerne at fremmedkrigere falder i kamp

Hvis en fremmedkriger med dansk statsborgerskab kæmper mod danske soldater, håber justitsministeren, at de bliver dræbt. Han spørger, hvorfor man overhovedet går i krig. "Det er vel ikke for at skyde op i luften." Krigere, der tilfangetages, skal udleveres til Danmark, mener han.

Skæbnetime for gruppesøgsmål om licensmoms

Spænding om Danmarkshistoriens største gruppesøgsmål: Ifølge DLA Piper-advokat i spidsen for 287.000 tilmeldte, kan et svar fra EU-Domstolen blive helt centralt i sagen, der skal få moms på medielicens tilbagebetalt. Også Plesner er i gang. (Opdateret)

Advokater forbereder erstatningskrav mod kommune efter databrud

Advokater med speciale i kompensationer er undervejs med erstatningskrav mod Gladsaxe Kommune efter databrud i december, hvor over 20.000 borgere blev ramt. Ifølge firmaet bag har borgerne grund til at være forargede over kommunens forvaltning af data, mens professor mener, at kommunen har lavet "sløseri af værste skuffe", men tvivler på størrelsen af en mulig godtgørelse. Kommunen selv er tavs.

Forkert mand sad varetægtsfængslet i halvandet år

24-årig mand tiltalt for drabsforsøg er løsladt efter at have siddet varetægtsfængslet i halvandet år. Der var tale om den forkerte mand, lyder det nu fra anklageren. Ifølge Berlingske havde Københavns Politi allerede fra sagens start oplysninger, der gjorde det klart, at gerningsmanden var en anden. Forsvarsadvokater kritiserer håndteringen.

Socialdemokratiet vil granske lovgivning efter Højesteret-dom

Kroatiske Jimmi Levakovic modtog tirsdag sin 23. dom for kriminalitet, men Højesteret afviste at udvise ham. Socialdemokratiets retsordfører vil have justitsministeren til at gennemgå lovgivningen for at være sikker på, at der kan ske hjemsendelse, skriver Berlingske.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier