AdvokatWatch

Vejle-advokater ser mod konkurrenters territorier i jagt på nye kunder

I den kommende tid vil coronakrisen præge købelysten hos eksisterende klienter, men det skal flere nye kunder i butikken opveje, lyder det fra managing partner hos Skov Advokater, som er klar med regnskab og ny konstellation i toppen.

Ledelsen hos Skov Advokater, hvor Erik Svanvig (tv.) udtræder af direktionen for at blive bestyrelsesformand. | Foto: Skov Advokater / PR

Efter et år med vind i sejlene skal Skov Advokater overbevise endnu flere virksomheder om at lægge deres penge til juridisk rådgivning hos Vejle-advokaterne, hvis de skal holde dampen oppe i et coronapræget marked, hvor kunderne er endnu mere opmærksomme på rådgiverregninger.

Det fortæller managing partner Torben Bang til AdvokatWatch i forbindelse med, at advokatfirmaet er kommet med regnskab for det forskudte regnskabsår 2019/20, som strækker sig fra 1. maj 2019 til 30. april 2020.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Brikkerne er ved at falde på plads i ny national efterforskningsenhed, og i denne uge satte chefanklageren ord på processen. Derudover bød ugen på historier om blandt andet specialistmangel, embedsmænd i retten og DLA Pipers ejendomsambitioner.

Dommerformand afviser behov for øget specialisering i skattesager

Formanden for dommerforeningen mener ikke, at der er nogen grund til at samle skattesager på færre byretter, som skatteadvokater har foreslået. "Jeg synes ikke, at man har belæg for at sige, at ikkespecialisering er udtryk for, at afgørelserne er forkerte," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier