AdvokatWatch

Store advokathuse: "Vi venter på en afklaring om, hvorvidt det bliver en decideret krise eller et bump på vejen"

Tocifret omsætningsvækst er nok i overkanten af, hvad man forventer i fremtiden, siger økonomidirektør i Bech-Bruun, mens managing partner i Gorrissen Federspiel kun vil spå om lavere vækstrater for 2020.

"Der er jo ingen, der aner, om det her bliver en større recession, eller hvad der kommer til at ske. Covid-19 har ændret visibiliteten i, hvordan året kommer til at blive temmelig markant," siger Martin Dittmer, managing partner i Gorrissen Federspiel | Foto: PR

Hvorvidt advokatvirksomhederne nu generelt skal til at indstille sig på at gå en tid i møde med lavere omsætningsvækst, end de har oplevet frem mod 2019, er svært at give et entydigt svar på.

Sådan lyder det i hvert fald fra de to store advokathuse Bech-Bruun og Gorrissen Federspiel, efter en regnskabsgennemgang, som AdvokatWatch har lavet, har vist, at de største advokatfirmaers vækst falder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kan godt ryge en finke af panden, lød det fra advokat Mette Grith Stage i en uge, hvor spalterne blandt andet var fyldt med historier om en hård tone ved retterne, en afklapsning til Njord i dommerklagesag og en brugerlussing til Tinglysningsretten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier