AdvokatWatch

Vedvarende energi bidrager stort til væksten i Bech-Bruun

Der har været en "pæn udvikling" over hele linjen ved seneste regnskab, siger Bech-Bruuns økonomidirektør. Men særligt området for vedvarende energi bliver ved med at vokse og bidrage til indtjeningen.

Vedvarende energi bidrog med 10 pct. af omsætningen hos Bech-Bruun i 2019, vurderer økonomidirektør Martin Riber Povlsen. | Foto: Jens Dresling

Vedvarende energi er et af de specialer, som har bidraget mest til væksten hos advokatfirmaet Bech-Bruun. Det fremgår af advokatfirmaets regnskab for 2019, hvor omsætningen ligger på 830 mio. kr. mod 813 mio. kr. året før.

"Vedvarende energi har været det helt store område, som igen fortsætter med en rigtig positiv udvikling, og det ser vi også fortsætte i år," siger Martin Riber Povlsen, økonomidirektør i Bech-Bruun, til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kan godt ryge en finke af panden, lød det fra advokat Mette Grith Stage i en uge, hvor spalterne blandt andet var fyldt med historier om en hård tone ved retterne, en afklapsning til Njord i dommerklagesag og en brugerlussing til Tinglysningsretten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier