AdvokatWatch

Bech-Bruun bistår svensk investor med ejendomsopkøb i Jylland

Svenske SBB køber to ejendomme i det jyske på samlet knap 13.000 kvm og en værdi af over 100 mio. kr. Advokatfirmaet Bech-Bruun har rådgivet køber i begge handler.

Advokatfirmaet Bech-Bruun har leveret juridisk rådgivning til den svenske køber af to jyske ejendomme. | Foto: Jens Dresling

Det svenske børsnoterede ejendomsselskab SBB, der står for Samhällsbyggnadsbolaget, har længe været varm på det danske ejendomsmarked.

SBB, der i sommeren 2019 fik de første danske ejendomme i porteføljen efter en handel med statens ejendomsselskab Freja Ejendomme, har købt to ejendomme i henholdsvis Fredericia og Randers, oplyser Rubik Properties, der har rådgivet SBB i forbindelse med handlen, på selskabets hjemmeside.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier