AdvokatWatch

Advokathus opruster med 12 mand inden for ejendomme

Lundgrens vil op at matche Accura, Bech-Bruun, Bruun & Hjejle, Plesner og Kromann Reument, lyder det fra ledende partner.

Thomas Stampe, ledende partner i Lundgrens | Foto: PR

Advokatfirmaet Lundgrens har indledt en større offensiv inden for fast ejendom, hvor 12 ud af 15 nyansættelser i denne måned er på ejendomsområdet, skriver Berlingske.

"Fast ejendom er et fantastisk marked, ikke mindst i kraft af de mange transaktioner. Og skal du gøre dig i det marked, er du nødt til at have en volumen, så du kan håndtere alle de faglige discipliner," siger Thomas Stampe, ledende partner i Lundgrens, til avisen.

Han sammenligner de store handler med virksomhedshandler (M&A), men går i øvrigt ikke med planer om at skulle kunne udføre alt for alle. I stedet er strategien at være rigtig god inden for udvalgte områder, herunder ejendomme.

Thomas Stampe nævner, at Lundgrens, hvis ejendomsteam nu tæller 30 mand, når alt medregnes, skal op at matche advokatfirmaer som Accura, Bech-Bruun, Bruun & Hjejle, Plesner og Kromann Reumert.

Oprustningen hos Lundgrens følger efter en stribe nyansættelser inden for ejendomme hos landets øvrige advokathuse den seneste tid.

Denne artikel er bragt af vores søstermedie EjendomsWatch

Tidligere topfigur hos DLA bliver ny partner hos Kammeradvokaten

Gangsted-Rasmussen henter partner hos Njord 

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier