AdvokatWatch

Resultater

Forsvarsadvokat: Konkurrencen er blevet yderligere skærpet

JULESERIE: Frem mod årets udgang sætter en række profiler ord på det forgange år i den juridiske verden samt deres forventninger til 2019. Denne gang er det indehaver af Stage Advokatfirma, forsvarsadvokat Mette Grith Stage, der har oplevet en øget konkurrence blandt strafferetsadvokater efter opløsningen af TVC's strafferetsafdeling. 2019 står i oprustningens tegn for landets største strafferetskontor.

EY når ikke i mål med sine vækstambitioner

Væksttallene for den seneste regnskabsperiode er ikke tilfredsstillende, konkluderer revisions- og konsulenthuset EY i seneste årsrapport. Der er dog flere forretningsområder, der "udvikler sig over forventning", lyder det. EY Law er et af de forretningsområder, der tidligere er blevet spået vækst og vil fortsætte med at vokse.

"Der har været brug for at sætte ind over for de enkelte brodne kar i advokatbranchen"

JULESERIE: Frem mod årets udgang sætter en række profiler ord på det forgange år i den juridiske verden samt deres forventninger til 2019. Justitsminister Søren Pape Poulsen (K) skyder AdvokatWatchs juleserie i gang. Han glæder sig blandt andet over et lovforslag om forsvarsadvokater og tilsyn, der for nylig blev vedtaget. I 2019 vil han især have fokus på hjælp til voldtægtsofre.

Hjulmandkaptain løfter toplinjen små 10 pct.

Det nordjyske advokathus har atter fremgang i bruttofortjenesten efter et par år med fald. Også antallet af ansatte er steget. Nye kunder trækker fremgangen, siger managing partner til AdvokatWatch. (Opdateret.)

En generalsekretær takker af: Især én ting vil Torben Jensen ikke savne

Når Torben Jensen inden slutningen af januar forlader posten som generalsekretær for Advokatsamfundet er det med tre vigtige opgaver, der nu er løst, i bagagen, mener han. Der er dog én ting, som han ikke kommer til at savne i sin nye stlling i Folketinget. Og så har han også en opfordring til sin afløser.

Landsretterne oplever vidt forskellig ventetid

Tal fra første halvår af 2018 viser, at den gennemsnitlige afgørelsestid for civile sager i første instans ved landsretterne er steget med fire måneder, især trukket op af Østre Landsret. Det er for tidligt at konkludere på det samlede billede for i år, siger retspræsidenterne til AdvokatWatch.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier