AdvokatWatch

Resultater

Efter milliontab: Familietestamente.dk vil spare sig til overskud med fyringer

Det er helt efter bogen, at Familietestamente.dk tabte millioner i 2018, lyder det fra firmaet. En fyringsrunde, hvor 35 ansatte blev til syv, skal bane vejen til overskud i år, siger direktør til AdvokatWatch. Hun har ingen kommentarer til, om det var planen, at ejerne skulle skyde flere penge i selskabet for at reetablere kapitalen.

Krænkelsessager giver smør på brødet hos advokatfirmaet Njord

Njord har sat strategisk fokus mod digitale krænkelser, som er medvirkende til at skabe vækst for firmaet, siger managing partner Lars Lokdam i interview med AdvokatWatch i forbindelse med 2018-regnskabet. Området er kendetegnet ved ikke at møde synderlig konkurrence fra andre brancher, siger han.

Mindre tilgang hos Hillerød-advokater

August Jørgensen Advokater, der er et full service-firma for både private og virksomheder, må se tilbage på et 2018, der ikke helt står mål med året før.

Jysk advokatkontor melder om fremgang

Både top- og bundlinje fik et betragteligt nøk opad i 2018 for Advokatkompagniet, der huser 14 advokater på kontorer i Aarhus og Silkeborg. Nyt regnskab viser også, at den positive udvikling formentlig fortsætter.

Sjællandsk advokathus venter at skrue yderligere op for væksten i år

Køge-firmaet Dreiststorgaard faldt på bundlinjen i 2018, som landede på 9 mio. kr., hvilket ifølge firmaet var tilfredsstillende. Toplinjen viser fremgang, der vil blive endnu større i år, lyder prognosen til AdvokatWatch fra ejer og direktør Svend-Aage Dreist Hansen. (Opdateret)

Esbjerg-advokater dobler bundlinjen

Lidt færre medarbejdere hos Kirk Larsen & Ascanius giver nedgang i bruttofortjenesten i 2018, mens bundlinjen til gengæld fordobles, hvilket ledelsen er tilfreds med. For i år venter ledelsen dog ikke at gøre kunsten efter.

Andersen Partners venter stilstand i 2019

Advokatfirmaet, der beskæftiger knap 100 medarbejdere på kontorer i Kolding, København og Hamborg, kan se tilbage på et 2018, hvor bundlinjen blev halveret. For 2019 ventes et resultat på samme niveau, melder virksomheden, der for nylig solgte fra.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier