AdvokatWatch

Resultater

Bundlinjen tager et milliondyk hos aarhusianske Clemens

Selv om regnskabet hos det aarhusianske advokatfirma Clemens afslører, at årets resultat er faldet med syv millioner, er der tale om en solid og fornuftig forretning på niveau med 2017, lyder det fra bestyrelsesformand og partner i Clemens. Fire nye partnere vil hive omsætningen i vejret i 2019, siger formand. Konkurrencen spidser til i Aarhus, hvor Clemens har fået selskab af Horten, Kammeradvokaten og DLA Piper.

Jyske advokater kløjes i fusion – toplinjen går tilbage

Trolle Advokatfirma, som er en udløber af fem advokatfirmaer i Trekantsområdet, gik tilbage på bruttofortjenesten i 2018. Adm. partner fortæller dog, at ejerkredsen i praksis kunne hive flere penge ud i 2018 end i 2017. For i år ventes fremgang.

Bruun & Hjejle profiterer af hvidvask og GDPR

Advokatundersøgelse om hvidvask for Danske Bank slår igennem i nyt årsregnskab, der viser tocifret procentvis fremgang. Fokuseret strategi virker, siger bestyrelsesformand og partner til AdvokatWatch. For i år venter han en mere afdæmpet vækst.

Horten fik 3 mio. kr. for Tour de France-bistand: "Fantastisk at være fødselshjælper"

Advokatfirmaet Horten leverede gennem mere end tre år rådgivningsydelser til det offentlige konsortium, som har stået for at få cykelløbet Tour de France til Danmark. Der blev givet rabat på regningen, og partner Rikke Søgaard Berth betegner projektet som det største i hendes karriere. Hun afviser, at Horten har udført dyrt betalt sekretærarbejde.

Delacour-fusion sender DLA Piper forbi en halv milliard på toplinjen

Med det første regnskab efter DLA Pipers fusion med Delacour lykkedes det for DLA Piper at komme over 500 mio. kr. i omsætning. Det er dog ikke nettovækst, som har øget omsætningen til de nye højder. Managing partner venter øget specialisering, siger han til AdvokatWatch.

Advokatfirmaernes dyre hjemmesider fejler i kommunikationen

I en ny undersøgelse af de største advokatfirmaers hjemmesider skiller især ét advokathus sig negativt ud i samtlige målekategorier. Kommunikationen er generelt dårlig, og man "skøjter rundt uden at finde oplysningerne," mener analysefirma. Advokathusene bruger mindst 250.000 kr. på deres digitale visitkort, lyder en vurdering.

Grant Thornton vil udvide gennem opkøb og fusioner

For at fastholde en position blandt de førende revisionsvirksomheder herhjemme ud over de toneangivende Big Four-selskaber har Grant Thornton fokus på at udvide sin danske forretning. Det er meldingen fra revisionsfirmaet oven på nyt regnskab, der viser, at omsætningen igen stiger i takt med antallet af ansatte.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier