AdvokatWatch

Nye regler baner vejen for flere videoretsmøder

Et flertal af Folketinget vedtager skærpede regler for at undgå fangeflugter. Det betyder blandt andet, at der skal gennemføres flere retsmøder over video.

Nye regler skal "bekæmpe fangeflugter og give myndighederne bedre mulighed for at håndtere de indsatte, der ikke vil overholde spillereglerne", udtaler justitsminister Nick Hækkerup (S). | Foto: Mads Claus Rasmussen

Videoretsmøder kommer til at fylde mere hos de danske domstole, efter et flertal i Folketinget nu har vedtaget skærpede regler for at undgå fangeflugter, skriver Justitsministeriet i en pressemeddelelse.

Justitsminister Nick Hækkerup (S), der foreslog de nye regler allerede i efteråret, glæder sig over de nye regler, "der skal bekæmpe fangeflugter og give myndighederne bedre mulighed for at håndtere de indsatte, der ikke vil overholde spillereglerne", udtaler han i meddelelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kom politisk fokus på uklar advokatregning i stort anlagt erstatningssag mod Bech-Bruun i denne uge, der også bød på historier om blandt andet advokatbranchens ledelseshovedbrud og specialistområdet for sager om børnebortførelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier