AdvokatWatch

SDU rammer forbi i ansøgning til ny jurauddannelse og må vente på blåt stempel

Blåstemplingen af en ny jurauddannelse i Esbjerg må vente, da ansøgningen fra Syddansk Universitet ikke kunne blive godkendt i første omgang. Byens folketingspolitikere er skuffede, men ifølge universitetet skrider planen fremad.

"Det her ændrer intet ved, at jurauddannelsen etableres i Esbjerg med opstart i 2023," lyder det fra institutleder på Juridisk Institut på Syddansk Universitet. | Foto: SDU / PR

Syddansk Universitets (SDU) ansøgning om at oprette en længe ventet jurauddannelse i Esbjerg er blevet vejet og fundet for let af det såkaldte RUVU-udvalg, der vurderer udbud af videregående uddannelser, skriver Jydskevestkysten.

Udvalget kunne derfor ikke anbefale uddannelses- og forskningsministeren at godkende uddannelsen, og det fremkalder skuffelse blandt lokale politikere herunder Anders Kronborg (S), der er folketingsmedlem bosat i Esbjerg.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier