AdvokatWatch

Tidligere departementschef undrer sig over valg af advokater til Støjberg-vurdering

Det virker mærkeligt, at advokater med speciale i it og konkurser står for at vurdere Instrukskommissionens konklusioner, siger tidligere departementschef i Skatteministeriet.

Peter Loft er tidligere departementschef i Skatteministeriet og arbejder i dag som advokat i Bachmann & Partners. | Foto: Finn Frandsen

Peter Loft, der er tidligere departementschef i Skatteministeriet, klør sig i sit hvide hår over, hvorfor advokaterne Jon Lauritzen og Anne Birgitte Gammeljord fra henholdsvis DLA Piper og Rovsing & Gammeljord laver vurderingen af Instrukskommissionens konklusioner, skriver Berlingske.

De to advokater har, som AdvokatWatch tidligere har skrevet, speciale i henholdsvis it-ret og konkurser, og derfor giver det ikke mening, hvorfor de nu skal vurdere, om der kan rejses en rigsretssag mod tidligere integrationsminister Inger Støjberg (V), mener Peter Loft, der i dag er advokat i Bachmann & Partners.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier