AdvokatWatch

Revisorer: Behov for opgør med advokaters monopoler

FSR's topledelse vil kæmpe for en liberalisering på markedet for erhvervsjuridiske ydelser, siger formand: "Reguleringen er ikke fulgt med brancheglidningen og medvirker i dag de facto til at bremse innovation og konkurrence."

FSR-direktør Charlotte Jepsen mener, der behov for en liberalisering på markedet for erhvervsjuridiske ydelser. | Foto: PR

Der behov for en liberalisering på markedet for erhvervsjuridiske ydelser, mener FSR, Danske Revisorer, der i Børsen efterspørger ens spilleregler for rådgivere, som i sidste ende skal give mere konkurrence på markedet.

"Det her skal nødigt udvikle sig til en konflikt, hvor to brancher, der ellers samarbejder fortrinligt i det daglige, beklikker hinandens motiver og integritet. Men sagt helt nøgternt: Der er behov for at modernisere og liberalisere reguleringen af markedet for erhvervsjuridiske ydelser, som vi f.eks. også har set det på markedet for revisorydelser. Reguleringen er ikke fulgt med brancheglidningen og medvirker i dag de facto til at bremse innovation og konkurrence," siger partner i EY og formand for FSR – Danske Revisorer, Peter Gath, til Børsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier