AdvokatWatch

Revisorer: Behov for opgør med advokaters monopoler

FSR's topledelse vil kæmpe for en liberalisering på markedet for erhvervsjuridiske ydelser, siger formand: "Reguleringen er ikke fulgt med brancheglidningen og medvirker i dag de facto til at bremse innovation og konkurrence."

FSR-direktør Charlotte Jepsen mener, der behov for en liberalisering på markedet for erhvervsjuridiske ydelser. | Foto: PR

Der behov for en liberalisering på markedet for erhvervsjuridiske ydelser, mener FSR, Danske Revisorer, der i Børsen efterspørger ens spilleregler for rådgivere, som i sidste ende skal give mere konkurrence på markedet.

"Det her skal nødigt udvikle sig til en konflikt, hvor to brancher, der ellers samarbejder fortrinligt i det daglige, beklikker hinandens motiver og integritet. Men sagt helt nøgternt: Der er behov for at modernisere og liberalisere reguleringen af markedet for erhvervsjuridiske ydelser, som vi f.eks. også har set det på markedet for revisorydelser. Reguleringen er ikke fulgt med brancheglidningen og medvirker i dag de facto til at bremse innovation og konkurrence," siger partner i EY og formand for FSR – Danske Revisorer, Peter Gath, til Børsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Ugen bød på historier om kammeradvokatordningen, iværksættere og historisk stor svindelsag. Den sluttede af med et indblik i det opgør om udbyttesagen, der venter i Højesteret i næste uge.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier