AdvokatWatch

Politik

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet Storm oplevede heftig bølgegang i 2020, og årsregnskabet skyllede i denne uge i land med alvorlig slagside. Derudover kunne landets virksomheder berette om voksende juridiske afdelinger, mens Bech-Bruun fortalte om nyt life science-initiativ.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Flere advokater fortalte i ugens løb om, hvordan de kobler af i ferien, men det ferieramte advokatlandskab bød også på regnskaber, Karnov-udfordrere og legaltech-drømmere, ligesom Advokatnævnet og Christian Harlang på ny krydsede klinger.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kromann Reumerts London-medarbejdere, der onsdag var på Wembley for at støtte de danske EM-helte, måtte sammen med resten af Danmark sluge bittert nederlag. På den juridiske grønsvær hentede både Njord og Køge-advokat til gengæld sejre.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokater fortalte i denne uge om travlhed på venturemarkedet og et øget fokus på bæredygtighed hos klienterne. Derudover sprang Bech-Bruun-partner til mindre firma, mens amerikansk advokathus fortalte om en forretningsmodel uden fast kontor.

Konkurstrussel lurer i opgøret om milliardgæld til staten

Brancheorganisationer skyder nu med skarpt og advarer skatteministeren om, at virksomheder med coronagæld til staten vil trække stikket på egen virksomhed for at starte op på ny uden gæld. Men den øvelse er ikke uden omkostninger, advarer jurister.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Bech-Bruun kunne først på ugen glæde sig over ny formand og få dage efter ærgre sig over udbyttenederlag. Også TVC-partnere havde noget at ærgre sig over efter kritiske historier i Berlingske, mens domstolene brød ud i begrænset jubel over nye penge.

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier