AdvokatWatch

Politik

SF advarer mod deregulering af advokatbranchen

SF's retsordfører Karina Lorentzen Dehnhardt maner til besindighed, når konkurrencemyndighedernes rapport om advokatmarkedet lander. Konkurrence er vigtigt, men må ikke skade borgernes retssikkerhed, skriver hun i et debatindlæg.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Bech-Bruun overhalede i denne uge resten af branchen inden om ved at indføre konkrete mål for kvinder i partnerkredsen. Derudover bød ugen blandt andet på et direktørskifte, partnerudnævnelser og en spektakulær svindelsag mod en advokat.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der var blandt andet mink og milliardopkøb på menuen i advokatbranchen i ugens løb, og advokater står i kø for at rådgive pressede minkavlere og for at være med på store virksomhedshandler. Derudover kastede revisorerne sig ind i monopoldebat.

Brexit: Der skal ske noget i denne uge

Efter et par ugers intense forhandlinger omkring det fremtidige forhold mellem EU og Storbritannien er vi i denne uge der, hvor vi skal begynde at se i det mindste i overskriftsform konturerne af en aftale, hvis det stadig skal være realistisk at nå i mål. Deadlinen for en endelig aftale er dog stadig elastisk.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Det var rapporternes uge i advokatbranchen, hvor en rapport fra Djøf viste markante problemer med seksuelle krænkelser, mens et rapportudkast fra Konkurrencestyrelsen lagde op til markante ændringer af blandt andet kuratorordninger og ejerskabsregler.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier