AdvokatWatch

Politik

Hjemmearbejdende skal gradvist tilbage på kontoret

Et politisk flertal er blevet enige om en yderligere genåbning, der blandt andet åbner mere for at hive medarbejdere tilbage på arbejdspladserne. Det er dog forventningen, at virksomheder stadig vil gøre mere brug af hjemmearbejde end før corona.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Man kan lige så godt "hive plastret af" til liberaliseringen, lød det i denne uge fra Lundgrens, der dermed som det første større advokatfirma åbnede for følsom konkurrencedebat. Derudover var der blandt andet igen kritisk fokus på Familieretshuset.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Diversitetsdebatten prægede spalterne i denne uge, hvor en rundspørge viste spirende mangfoldighedskrav blandt advokaternes største klienter. Derudover bød ugen på flere regnskaber, ligesom retssag i kølvandet på Bech-Bruuns udbytterådgivning gik i gang.

Partier enige om ny genåbningsaftale

Fra torsdag kan man igen gå i fitnesscenter og biografen, ligesom alle børn kan vende tilbage til skolen. Det er nogle af elementerne i ny genåbningsaftale.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der er fuld damp under kedlerne i advokatfirmaernes M&A-afdelinger med flere store handler i ugens løb. Kammeradvokaten kører på skinner og indkasserer 60 mio. kr. for sin rådgivning af DSB. Og Lundgrens-direktør skifter spor og bliver partner.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Store advokatfirmaer indledte i ugens løb jagten på nye partnere i kølvandet på vækst-regnskaber for 2020. Vækst er der også i statens forbrug af Kammeradvokaten, hvilket fik politikere til endnu engang at kræve ordningen for juridisk indkøb ændret.

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier