AdvokatWatch

Legaltech

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet Storm oplevede heftig bølgegang i 2020, og årsregnskabet skyllede i denne uge i land med alvorlig slagside. Derudover kunne landets virksomheder berette om voksende juridiske afdelinger, mens Bech-Bruun fortalte om nyt life science-initiativ.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Flere advokater fortalte i ugens løb om, hvordan de kobler af i ferien, men det ferieramte advokatlandskab bød også på regnskaber, Karnov-udfordrere og legaltech-drømmere, ligesom Advokatnævnet og Christian Harlang på ny krydsede klinger.

Schultz melder Karnov-udfordrer klar efter længere tilløb

Til oktober er it-virksomheden Schultz klar til at sende længe ventet modstykke til Karnov på markedet for domssamlinger. Det sker et år senere end forventet, men så går jagten også ind på advokatkunder i alle afstøbninger, siger direktør.

Ventureinvesteringer sætter ny rekord

Andet kvartal bød på et rekordhøjt antal ventureinvesteringer i danske startups, viser ny analyse fra Vækstfonden, som bekræfter et brandvarmt marked, der også kan mærkes hos de juridiske rådgivere.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kromann Reumerts London-medarbejdere, der onsdag var på Wembley for at støtte de danske EM-helte, måtte sammen med resten af Danmark sluge bittert nederlag. På den juridiske grønsvær hentede både Njord og Køge-advokat til gengæld sejre.

Mazanti hjælper legaltech-selskab på børsen

For anden gang i løbet af få måneder gør et dansk legaltech-firma sin entré på vækstbørsen First North i København. Advokatfirmaet Mazanti-Andersen har stået for den juridiske rådgivning i forbindelse med børsnoteringen.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokater fortalte i denne uge om travlhed på venturemarkedet og et øget fokus på bæredygtighed hos klienterne. Derudover sprang Bech-Bruun-partner til mindre firma, mens amerikansk advokathus fortalte om en forretningsmodel uden fast kontor.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Bech-Bruun kunne først på ugen glæde sig over ny formand og få dage efter ærgre sig over udbyttenederlag. Også TVC-partnere havde noget at ærgre sig over efter kritiske historier i Berlingske, mens domstolene brød ud i begrænset jubel over nye penge.

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier