AdvokatWatch

Legaltech

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Brikkerne er ved at falde på plads i ny national efterforskningsenhed, og i denne uge satte chefanklageren ord på processen. Derudover bød ugen på historier om blandt andet specialistmangel, embedsmænd i retten og DLA Pipers ejendomsambitioner.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Tre nordjyske advokatfirmaer samlede i denne uger kræfterne for blandt andet at gøre rekruttering lettere. Derudover rasede Dansk Erhverv over Kammeradvokaten, mens blandt andre Ankestyrelsen fortalte om gevinsterne ved at sende embedsmænd i retten.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Gorrissen Federspiel sugede i et sjældent opkøb rådgivningsfirma ind i butikken for at vokse inden for entertainmentret. Derudover bød ugen på historier om blandt andet Kromann Reumerts kontor i London og kryptoadvokaters syn på det spirende marked.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Bech-Bruuns økonomidirektør Martin Riber Povlsen stjal rampelyset i denne uge, da han som den seneste af en række profiler forlod advokatfirmaet. Derudover bød ugen på historier om blandt andet droppet sigtelse mod Njord og ny chef for Bruun & Hjejle.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Simon Evers Hjelmborg satte i denne uge for første gang ord på sit kontroversielle skifte fra Bech-Bruun til Accura. Derudover bød ugen på historier om blandt andet et dødt konkursmarked og et opsigtsvækkende advokatkoks i Danske Bank-sag.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der skal mere konkurrence på advokatmarkedet, sagde ny revisor-frontmand i denne uge, hvor advokaterne også måtte se langt efter gevinst på nyt børsmarked. Til gengæld kan kuratorerne se frem til at få en pæn skilling for at lukke dødsdømte IVS-selskaber.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Historisk rigsretssag mod tidligere minister Inger Støjberg stjal rampelyset i denne uge, der dog også bød på flere andre vigtige historier. Blandt andet trak Bech-Bruun stikket på Asien-kontor, mens millionsøgsmål mod DLA Piper vågnede efter lang tids dvale.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaerne kunne kaste deres navn i hatten hos DSB, der har udbudt juridiske opgaver for et trecifret millionbeløb. Derudover bød ugen på historier om energisats fra Kammeradvokaten og fokus på udenlandsk talent hos Gorrissen Federspiel.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Dommeres tilstedeværelse på sociale medier kom i fokus, da Morten Messerschmidt (DF) klagede over retsformands Facebook-like. Derudover bød ugen på historier om ny sammenligningsplatform for advokater, tiltale i bestikkelsessag og øget talentkamp.

Karnov-udfordrer får ny bestyrelsesformand

It-selskabet Schultz, der blandt andet udfordrer Karnov på markedet for domssamlinger, får ny formand. Han ser gode muligheder for, at virksomheden kan etablere sig som en væsentlig spiller på markedet for juridiske fag- og videnløsninger til advokater.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Godt 1600 unge fik i ugens løb besked om, at de er blevet optaget på den populære jurauddannelse. Derudover bød ugen på kursændring hos advokatkontor og skepsis omkring tredjepartsfinansiering af danske retsopgør, mens IP-rådgiver skiftede topchef.

Legaltech-selskab er i gang med at rejse kapital

Den unge virksomhed Complyon, der allerede har et investeringsselskab ombord, har sat gang i processen med at søge ny kapital. Det kommer til at fylde meget i den kommende tid, lyder det fra medstifter og direktør.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet Storm oplevede heftig bølgegang i 2020, og årsregnskabet skyllede i denne uge i land med alvorlig slagside. Derudover kunne landets virksomheder berette om voksende juridiske afdelinger, mens Bech-Bruun fortalte om nyt life science-initiativ.

1 - 25 af 161
Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier