AdvokatWatch

Legaltech

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Bech-Bruun overhalede i denne uge resten af branchen inden om ved at indføre konkrete mål for kvinder i partnerkredsen. Derudover bød ugen blandt andet på et direktørskifte, partnerudnævnelser og en spektakulær svindelsag mod en advokat.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der var blandt andet mink og milliardopkøb på menuen i advokatbranchen i ugens løb, og advokater står i kø for at rådgive pressede minkavlere og for at være med på store virksomhedshandler. Derudover kastede revisorerne sig ind i monopoldebat.

Hvidvaskfirma løber med legaltech-pris

Årets legaltech-firma blev torsdag fundet på konferencen Nordic Legal Tech Day. Det vindende firma, som arbejder med håndtering af hvidvaskloven, blev for nylig en del af virksomheden Penneo.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Det var rapporternes uge i advokatbranchen, hvor en rapport fra Djøf viste markante problemer med seksuelle krænkelser, mens et rapportudkast fra Konkurrencestyrelsen lagde op til markante ændringer af blandt andet kuratorordninger og ejerskabsregler.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet Skau Reipurth & Partnere stjal i høj grad rampelyset i denne uge ved at ansætte ny direktør og hente konkursprofilen Pernille Bigaard ind i partnerkredsen. Derudover bød ugen blandt andet på flere historier fra lækket konkurrencerapport.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier