AdvokatWatch

Tidligere Bladt-direktør bliver juridisk chef i nordjysk kranvirksomhed

Anne Kaptain, der tidligere i år stoppede som juridisk chef og kommerciel direktør i Aalborg-virksomheden Bladt Industries, skal nu løfte det juridiske ansvar i kranvirksomheden BMS Heavy Cranes.

Anne Kaptain har nu deponeret sin beskikkelse som advokat, som hun fik i hånden i 2012. | Foto: Rasmus Degnbøl

Anne Kaptain fortsætter karrieren inhouse efter hendes exit fra den aalborgensiske stålvirksomhed Bladt Industries, hvor hun nåede hele vejen op i direktionen, inden hendes afgang blev bebudet omkring jul sidste år.

Dengang kunne hun ikke løfte sløret for det næste skridt, men det fremgår af hendes Linkedin-profil, at hun i august er tiltrådt som juridisk chef i kranvirksomheden BMS Heavy Cranes, der ligeledes har base i det nordjyske.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Brikkerne er ved at falde på plads i ny national efterforskningsenhed, og i denne uge satte chefanklageren ord på processen. Derudover bød ugen på historier om blandt andet specialistmangel, embedsmænd i retten og DLA Pipers ejendomsambitioner.

Dommerformand afviser behov for øget specialisering i skattesager

Formanden for dommerforeningen mener ikke, at der er nogen grund til at samle skattesager på færre byretter, som skatteadvokater har foreslået. "Jeg synes ikke, at man har belæg for at sige, at ikkespecialisering er udtryk for, at afgørelserne er forkerte," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier