AdvokatWatch

Advokat dropper tilværelse som selvstændig efter en måned i kontorfællesskab

Det bliver til et yderst kortvarigt ophold i kontorfællesskabet Aumento for advokat, der allerede efter en måned begiver sig videre i teksten med stilling som associeret partner hos gamle kendinge. "Jeg har det som om, at jeg er kommet hjem," siger hun.

Thea Præstmark har over 20 års erfaring med arbejds- og ansættelsesret samt erstatningsret, ligesom hun har ført en lang række sager ved domstolene. | Foto: Lind / PR

Hun har næsten kun lige akkurat nået at sige goddag, men nu siger Thea Præstmark farvel til kollegerne i Aumento Advokatfirma, der er et kontorfællesskab af selvstændige advokater, som markedsfører sig på samme platform.

Et bud fra en gammel kending efter opstarten i det københavnske kontorfællesskab var ikke til at modstå, fortæller advokaten, der netop er blevet præsenteret som ny associeret partner i advokatfirmaet Lind.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier