AdvokatWatch

Storebrors revisorfascination lagde kimen til karriere som advokat

KARRIEREVEJEN: Advokat er efter tre år som associeret partner hos Universadvokater i Aarhus skiftet til Horsens-firmaet LRP. "2020 var et bemærkelsesværdigt år, som vendte op og ned på mange ting," fortæller hun.

Kirsten Therkelsen fik ifølge Advokatnøglen sin bestalling i 2004 og indledte karrieren i Kromann Reumert. I maj tog hun plads hos LRP efter tre år som associeret partner hos Universadvokater. | Foto: Birthe Vembye

Kirsten Therkelsen, der blandt andet har en fortid i Kromann Reumert, har taget turen fra Universadvokater i Aarhus til Horsens, hvor hun er blevet ansat som advokat i advokatfirmaet LRP.

En opgave for 18-årige Mathilde, der gerne ville købe en lille lejlighed af sine bedsteforældre, er måske ikke den mest spændende sag i karrieren, men en af de mest rørende, fortæller Kirsten Therkelsen i AdvokatWatchs faste format Karrierevejen, hvor advokater og jurister i forbindelse med jobskifte fortæller om karrieren indtil nu.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Den længe ventede beretning fra Minkkommissionen løb med rampelyset, men ugen bød også på historier om blandt andet nye advokatetiske regler, et tørlagt marked for børsnoteringer og en ny udbudslov.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier