AdvokatWatch

Advokat gik fra startup til storkoncern: "Det var et rigtig spændende tidspunkt"

KARRIEREVEJEN: Efter tre år i iværksætterfirma trak muligheden for at være med til at rulle ny strategiplan ud hos servicekoncernen ISS, fortæller advokat, der husker tilbage på en spændende periode som juridisk chef i OW Bunker.

Tanja Roijer Warkentin Hillerup fik sin bestalling som advokat i 2010. Siden marts har hun brugt den som såkaldt legal director i servicevirksomheden ISS. | Foto: Privatfoto

Tanja Roijer Warkentin Hillerup, der blandt andet har en fortid som advokat hos Kromann Reumert og juridisk chef i OW Bunker, har skiftet jobbet hos Tandlægen.dk ud med en stilling som advokat i servicevirksomheden ISS.

Efter tre år i en startup-virksomhed begyndte lysten til at prøve noget nyt at melde sig, fortæller Tanja Roijer Warkentin Hillerup i AdvokatWatchs faste format Karrierevejen, hvor advokater og jurister i forbindelse med jobskifte fortæller om karrieren indtil nu.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier