AdvokatWatch

"Jeg har altid haft en ambition og et ønske om at blive partner"

KARRIEREVEJEN: Som ung partner kan der være bedre rammer for at skabe sin egen platform og forretning på et mellemstort advokatkontor, lyder det fra 36-årig advokat, som netop er skiftet fra Bech-Bruun til en partnerstilling hos Njord.

36-årige Rasmus Paus Torp er i juni blevet ansat som partner i advokatfirmaet Njord. | Foto: PR

Rasmus Paus Torp har skiftet en titel som senioradvokat hos Bech-Bruun ud med en partnertitel hos Njord.

"Jeg var nået til et sted i min karriere – på den arbejdsmæssige front såvel som den private – hvor det var helt naturligt for mig at tage et "step up" og gå partnervejen," fortæller han i AdvokatWatchs faste format Karrierevejen, hvor advokater og jurister i forbindelse med jobskifte fortæller om karrieren indtil nu.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier