AdvokatWatch

Partner i DLA Piper skifter til direktørpost hos ombrust venturefond

Efter godt 13 år hos DLA Piper skifter partner til Nordic Eye, der opruster i ledelsen. Han er "helt tryg" ved at skifte trods fortidens turbulens i Nordic Eye.

DLA Piper mister partner til venturefonden Nordic Eye. | Foto: Maiken Rønneberg

DLA Piper-partner Anders Kaasgaard lægger 1. august advokatbranchen i bakspejlet, når han skifter til venturefonden Nordic Eye, der tidligere har været igennem en del turbulens.

Nu udvider Nordic Eye ledelsen med Anders Kaasgaard og investor Christian Tarp, som begge bliver partnere, oplyser venturefonden i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Brikkerne er ved at falde på plads i ny national efterforskningsenhed, og i denne uge satte chefanklageren ord på processen. Derudover bød ugen på historier om blandt andet specialistmangel, embedsmænd i retten og DLA Pipers ejendomsambitioner.

Dommerformand afviser behov for øget specialisering i skattesager

Formanden for dommerforeningen mener ikke, at der er nogen grund til at samle skattesager på færre byretter, som skatteadvokater har foreslået. "Jeg synes ikke, at man har belæg for at sige, at ikkespecialisering er udtryk for, at afgørelserne er forkerte," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier