AdvokatWatch

Ny aktør ser muligheder på markedet for immaterielle rettigheder

Der er behov for rådgivning omkring varemærker osv., mener Annette Juhl, som har åbnet egen butik efter en årrække som juridisk chef i Tivoli. Hun holder blandt andet de juridiske klør skarpe som sagkyndig dommer i Sø- og Handelsretten.

IP-ret er på menuen i Juhl Legal & IP, som Annette Juhl, der blandt andet har en fortid i Patent- og Varemærkestyrelsen, står bag. | Foto: Colourbox

Ophold i Patent- og Varemærkestyrelsen samt Tivoli, der har en bred vifte af samhandelspartnere, har lært Annette Juhl, at mange ikke udnytter vigtige aktiver i forhold til eksempelvis brand, varemærker og logo optimalt.

Derfor er rådgivning omkring immaterielle rettigheder en af hovedretterne på det juridiske menukort i Juhl Legal & IP, som den 47-årige erhvervsjurist netop har slået dørene op for efter en årrække som juridisk chef i forlystelsesparken.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier