AdvokatWatch

Ny aktør ser muligheder på markedet for immaterielle rettigheder

Der er behov for rådgivning omkring varemærker osv., mener Annette Juhl, som har åbnet egen butik efter en årrække som juridisk chef i Tivoli. Hun holder blandt andet de juridiske klør skarpe som sagkyndig dommer i Sø- og Handelsretten.

IP-ret er på menuen i Juhl Legal & IP, som Annette Juhl, der blandt andet har en fortid i Patent- og Varemærkestyrelsen, står bag. | Foto: Colourbox

Ophold i Patent- og Varemærkestyrelsen samt Tivoli, der har en bred vifte af samhandelspartnere, har lært Annette Juhl, at mange ikke udnytter vigtige aktiver i forhold til eksempelvis brand, varemærker og logo optimalt.

Derfor er rådgivning omkring immaterielle rettigheder en af hovedretterne på det juridiske menukort i Juhl Legal & IP, som den 47-årige erhvervsjurist netop har slået dørene op for efter en årrække som juridisk chef i forlystelsesparken.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kan godt ryge en finke af panden, lød det fra advokat Mette Grith Stage i en uge, hvor spalterne blandt andet var fyldt med historier om en hård tone ved retterne, en afklapsning til Njord i dommerklagesag og en brugerlussing til Tinglysningsretten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier