AdvokatWatch

Advokat gør karriere i Europas mekka for investering: "Det er et utrolig stort marked"

Markedet for investeringsfonde er enormt i Luxembourg, fortæller advokat, der tog turen fra Danmark til landet med det blakkede skattery som tiårig. I dag sidder hun med ansvaret for grønne investeringer i større advokatfirma.

Isabel Høg-Jensen er advokat med speciale i strukturering af investeringsfonde i Luxembourg. | Foto: PR

Der bliver sendt enorme summer fra Danmark og andre europæiske lande igennem kapitalfonde og investeringsselskaber i Luxembourg, og midt i de rivende pengestrømme svømmer advokat Isabel Høg-Jensen.

Hun arbejder hos advokatfirmaet Bonn Steichen & Partners (BSP) og er specialist i strukturering af investeringsfonde, hvor Luxembourg ifølge Isabel Høg-Jensen er verdens andet største marked efter USA.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet Storm oplevede heftig bølgegang i 2020, og årsregnskabet skyllede i denne uge i land med alvorlig slagside. Derudover kunne landets virksomheder berette om voksende juridiske afdelinger, mens Bech-Bruun fortalte om nyt life science-initiativ.

Advokater tror på endnu et rekordår i år

Advokatbranchen er kommet relativt flyvende ind i 2021, og derfor forventer branchen at levere endnu en rekordomsætning i år. Det er ikke mindst virksomhedstransaktionerne, der får indtjeningen til at vælte ind i de store firmaer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier