AdvokatWatch

To advokater lander i direktørjob efter stoledans

Erhvervsorganisation Tekniq må sadle om, fordi ny underdirektør er vendt om i døren til fordel for andet topjob. Som erstatning henter Tekniq advokat hos Gorrissen Federspiel.

Linda Nordstrøm Nissen (tv.) bliver underdirektør i Tekniq, mens Maria Rygaard får en direktørpost hos IDA. | Foto: PR

Der har været gang i stoledansen for at få nye direktører på plads hos erhvervsorganisationen Tekniq Arbejdsgiverne og ingeniørforeningen IDA.

Tilbage i november meldte Tekniq ud, at erhvervsorganisationen havde hentet advokat Maria Rygaard til en nyoprettet stilling som underdirektør for overenskomster og jura.

Hun skulle efter planen skifte fra IDA, hvor hun var rådgivningschef. Men i sidste time kastede IDA et modtilbud på bordet i form af en stilling som direktør for jura og arbejdsvilkår. Det kunne hun ikke modstå, for det er "et drømmejob", skriver Maria Rygaard på Linkedin.

Dermed har Tekniq været nødt til at gå på underdirektørjagt igen og har nu fået Linda Nordstrøm Nissen på kornet.

Hun skifter fra en stilling som advokat hos Gorrissen Federspiel, hvor hun ifølge sin Linkedin-profil kun nåede at være i tre måneder.

Inden da har hun blandt andet været vicedirektør i Medarbejder- og Kompetencestyrelsen og overenskomstchef i Dansk Byggeri.

Som underdirektør for overenskomster og jura bliver hun chef for omkring 20 medarbejdere og bliver samtidig en del af ledergruppen, skriver Tekniq i en pressemeddelelse.

Jurist bliver underdirektør i brancheorganisation

Vækst får forsikringsselskab til at forfremme jurist til direktør

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier